[仲叫唔叫DCEU] 正義聯盟Justice League集中討論區

1001 回覆
33 Like 9 Dislike
有冇人覺得水行俠好型

岩,上個月俾錢同佢合照係岩既

幾時講係直播
就係講緊時間唔啱
Cybrog:超人死>Motherbox有反應
BVS係Motherbox有反應個陣超人未死

可唔可以話個條片唔係motherbox 有反應
唔記得條片內容了

https://www.youtube.com/watch?v=v8uG--2Ydnc

呢度係講緊cybrog老豆用motherbox fix 救佢個仔喎唔係mother box主動有反應召喚steppenwolf喎

Cybrog話有反應唔係救返佢咩
無講過話召喚荒原狼
如果係召喚荒原狼就唔會有下水道個場

steppenwolf第一次係amazon出場個scene第一兩句已經話咩類似thank you mother for calling me
唔記得exact wordings

咁可能聽錯

二刷
Hippolyta走出山洞果幕同真人鋼練愛德走避石牆都係咁上下柒

連日期都玩埋彩蛋

連日期都玩埋彩蛋

火星人表示

連日期都玩埋彩蛋

火星人表示

綠燈表示
其實初頭放炸彈條友做乜姐
果場幾無聊下 WW表演擋子彈
因為之後冇子彈擋
Hippolytus 好正
遠古大戰嗰個綠燈,冇睇錯係外星人?

係呀

綠燈係一隊軍團黎
係咩外星人都有
唔係淨指一個人

我知道,我意思係古代嗰個應該唔係地球人

係呀

綠燈係一隊軍團黎
係咩外星人都有
唔係淨指一個人

唔一定,古代都有地球人做過
屌你睇到我打冷震
劇情 對白 笑位全部好尷尬
仲要無左batman v superman 啲打機級動作畫面
又變做我一拳打你落地彈開幾百米 無限loop

好彩劇情lut cut的黎仲睇得出個故事

笑位真係
畫面一轉就估到要搞笑
唔駛專家 一個普通人如果鐘意睇戲 成日睇戲
一定估到會講咩
你會諗
如果下一秒講呢句就會變成三流笑點
跟住呢班身價不菲既演員就厚住臉皮講出

人地nolan玩有錢joke又型又好笑
你執人口水尾仲要連玩兩次
換走幕後創作人員得唔得

Total agger
因為之後冇子彈擋

個到直接一㩒就爆啦
得個12秒 本身咋人 都冇諗住走掛 同埋荒狼開頭話班amazon會愛上佢個到又係怪
Damian巴 cyborg有你要既野

乜野

係呀

綠燈係一隊軍團黎
係咩外星人都有
唔係淨指一個人

Hal好似係第一個入軍團既地球人
因為之後冇子彈擋

個到直接一㩒就爆啦
得個12秒 本身咋人 都冇諗住走掛 同埋荒狼開頭話班amazon會愛上佢個到又係怪

可能佢覺得將地球變做Apokolips咁 佢自己做王 所有人要崇拜佢

係呀

綠燈係一隊軍團黎
係咩外星人都有
唔係淨指一個人

DCEU有自己一套設定
超人番生呀

係呀

綠燈係一隊軍團黎
係咩外星人都有
唔係淨指一個人

漫畫中唔知係唔係正史,唐朝有中國人做過

係呀

綠燈係一隊軍團黎
係咩外星人都有
唔係淨指一個人

漫畫中唔知係唔係正史,唐朝有中國人做過

Jong Li
三條友避水浸又係好撚滑稽
GCPD冇cut真係還神

咁其實今次係咪Super Friends

咁其實今次係咪Super Friends

Super 7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞