[長文慎入] 如果被前男友用啪啪片威脅可以點做

170 回覆
9 Like 196 Dislike

最多都係等佢upload左之後你報警
或者你叫佢依家報警話佢俾人威脅攞但係警察立唔立案就另一回事

報警可以?
有無辦法增加警察受理機會?
佢哋有D Whatsapp對話
類似 "我儲理好多我哋啲正野" "你如果俾其他男人攪我就會摧毀你" (大約意思)
有少少變態feel
夠料報警?

柒少陣啦
跟據你以上想講既 想低調處理 都係想由法庭頒禁制令之類 唔比上傳啦
條女咪又係要上庭 咪又係知你咩身份

事後單係去學校附近貼下街招 話條女有單咁既官非 一查就知邊個啦
你覺得學校會唔會保你丫拿?

再者
用外國vpn加tor 匿名upload去外國server網
你已經收皮啦 外國server 你極醜惡做得d咩

就算當你捉左我之後 係差館chok我,我口供話我部機中過毒 比人偷哂d資料 相 影片之類
我死唔認有散播 同表明很大可能比hacker 拎哂d野 極醜惡已經唔駛諗住做得我入
上到庭冇實在既證據 咪又好似呢幾日果單強姦幼教咁 解散陪審團

最最最大既問題係 極醜惡會唔會為左你單案仔 哂人力物力 去查 我講既係真定假
只要我有心 去冼鳩班極醜惡 做多幾重保障
你覺得佢會哂幾個月 或幾年去查單案仔?

咁耐以黎 有心電腦犯罪 捉到幾多個?
單係bt捉得幾丁友就知係 做樣交數

想報警解決? 算撚算啦
想分手咪同條仔講清楚 理由

至於驚報復? 冇得驚架啦 做左就要受番架啦
你期待既 就係條仔唔好有it底 或者唔好好似我咁痴線
唔係就好似我咁講 放完你上網 周街知 攪到做唔到幼教之餘 仲要告我唔入
問法律撚, 呢種case女方有冇得申請禁制令?

版權應該屬於攝影者,有乜理由可以禁制發佈屬於我既野?
如果咁都得雜誌全部執笠

咁肖像權呢? 拍緊嘅係條女, 條女俾你拍時係唔諗住俾你公開.

召喚法律撚

肖你老母啦中學雞 中文堂教完就扮哂蟹咁仆出黎柒
香港冇肖像權呀 柒頭

禁制令係有 但唔係肖像權問題囉
on9用片威脅睇下邊個傷d 😂

女既最多無左份工

男既坐番4-10年無走雞

如果人在外國咁upload呢

笑撚死 小學雞講到坐硬咁
教你幾樣嘢

1. 錄音筆
2 .錄音電話
3. 任何偷拍器材

以其人之道還治其人之身
佢實有嘢怕。呢啲人欺善怕惡。要惡過佢
未經人同意發佈好似可以拉架wor

拉左edison未
要發佈有一千個辦法

拿 呢位巴打就識野啦
樓上班垃圾小學雞 一個二個柒都算啦 收埋佢咪由佢囉
係撚都要仆出黎柒
我就唔信你唔想睇片啦

打左j先報警啦

就算你唔想睇大把連登仔想睇
講到條仔咁變態 和解唔會有運行。
問法律撚, 呢種case女方有冇得申請禁制令?

版權應該屬於攝影者,有乜理由可以禁制發佈屬於我既野?
如果咁都得雜誌全部執笠

咁肖像權呢? 拍緊嘅係條女, 條女俾你拍時係唔諗住俾你公開.

召喚法律撚

香港未肖像權,況且只要用格仔遮到識佢既人都認得係佢就攪掂晒

支持文青開心share

冇事嘅, 黑鮑而家咪又係有人埋單
最好係條片好似恆生護士仔咁撚正, 廟細燈龍大

不能忘記
[quote]我就唔信你唔想睇片啦

打左j先報警啦

就算你唔想睇大把連登仔想睇[/q]

係。
police
扺啦
分手斬纜又識企硬,拍片就唔識say no
留名睇解決辨法
報驚
事後先知同男仔出街抵俾人鬧喎

係事前通知咗都唔得
就算一大班人去玩 入面有幾個男仔佢都會黑面

事前通知話唔想最口尾有冇出先

開頭文青扮晒唔介意
後來知道我fd有時出來會飲少少酒(真係好少 肯定唔係爛飲)
之後就成日發脾氣話佢唔識保護自己
BTW好似

好地地食飯咪食飯, 飲乜酒
我女朋友同我初初拍拖果陣都會出下去同一兩個女仔FD去飲野, 又或者一大班人去唱K 都會飲酒, 但而家就真係陣係食飯, 食完最多食埋糖水就走, 佢話唔想同D 朋友去飲酒, 驚有危險
中出即飛
再唔係就係佢屋企過夜
趁佢訓左,入佢電話delete哂
好似仲易

不過要知密碼
條片流出左 我要你
抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞