[長文慎入] 如果被前男友用啪啪片威脅可以點做

170 回覆
9 Like 196 Dislike
識左一年都唔夠扑野片都肯拍就咪扮純情啦
報警
無腦無得救 sorry
搵第條女色誘文青 淡化佢帶帽既事實
影得就預左會有咁既一日
佢放左到時自然有法律制裁佢架啦
條女係咪姓林
你又同條仔扑
威脅返佢轉頭咪得囉
其實呢個局唔難破
有錢既話,請隻靚雞番黎溝左個男事主
引誘發生性行為
途中搵fd/叫條女事後影證據
到時解決方式有幾個
1.條仔慢慢鐘意隻雞>女事主

2.個男仔都出軌,女仔拎番主導權
如果佢真係出左軌,自己都企唔到道理果邊
會內疚
如果佢真係癲到自己出軌,仲要威脅女事主
呢啲頂級貨色冇招拆,因為癲佬係唔搵阻到

3.互相威脅,影到佢出軌相
到時睇下邊個傷啲

你一年唔夠影曬片咁,條女都唔荒純得去邊
怕咩呀
香港人最漸忘,一年都冇咩人記得條女啦
其實呢個局唔難破
有錢既話,請隻靚雞番黎溝左個男事主
引誘發生性行為
途中搵fd/叫條女事後影證據
到時解決方式有幾個
1.條仔慢慢鐘意隻雞>女事主

2.個男仔都出軌,女仔拎番主導權
如果佢真係出左軌,自己都企唔到道理果邊
會內疚
如果佢真係癲到自己出軌,仲要威脅女事主
呢啲頂級貨色冇招拆,因為癲佬係唔搵阻到

3.互相威脅,影到佢出軌相
到時睇下邊個傷啲

你一年唔夠影曬片咁,條女都唔荒純得去邊
怕咩呀
香港人最漸忘,一年都冇咩人記得條女啦

唔好同我講個男人唔會中招
天下間男人都會中招
只係條女夠唔夠索 夠唔夠大波
後果會唔會好嚴重
都係建議和平協議分手

如果識佢屋企人,希望可以由上以下告之佢唔係將D片發放出去,什至刪左去

或者其實佢讀完幼教出黎如果真係搵到幼教既工,肯進取D既都會好忙

忙到未必有時間搵朋友

咁其實佢條仔無乜問題,只不過需要特別照顧姐

除非樓主你想溝條女,如果唔係我建議條女既然搵到個佢認為既荀盤,無謂咁早放手
報警
事後先知同男仔出街抵俾人鬧喎

係事前通知咗都唔得
就算一大班人去玩 入面有幾個男仔我嬲到痴左線的佢都會黑面

事前通知話唔想最口尾有冇出先

向法庭申請禁制令
叫佢CAP低證據, 再報警就可以收工
喺隔離post睇到話先一步上載祼照上Facebook之後Facebook會用算法幫你block咗其上載嘅祼照
自己預先全套無碼打包放出黎,咁陳仔就再威脅唔到佢啦!

認真 做幼師係佢由細到大夢想
如果因為咁攪到佢做唔成 佢一定崩潰

沙田幼師
搞多次叫佢拍片 今次個女仔話不如試下強姦feel
個女仔偷偷地拍低 咁咪有段強姦片 互相制衡
報警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞