[長文慎入] 如果被前男友用啪啪片威脅可以點做

170 回覆
9 Like 196 Dislike
問法律撚, 呢種case女方有冇得申請禁制令?

版權應該屬於攝影者,有乜理由可以禁制發佈屬於我既野?
如果咁都得雜誌全部執笠

咁肖像權呢? 拍緊嘅係條女, 條女俾你拍時係唔諗住俾你公開.

召喚法律撚

香港未肖像權,況且只要用格仔遮到識佢既人都認得係佢就攪掂晒

支持文青開心share

冇事嘅, 黑鮑而家咪又係有人埋單
最好係條片好似恆生護士仔咁撚正, 廟細燈龍大

如果咁都得雜誌全部執笠

咁肖像權呢? 拍緊嘅係條女, 條女俾你拍時係唔諗住俾你公開.

召喚法律撚

支持文青開心share

恆生護士仔

如果咁都得雜誌全部執笠

召喚法律撚

支持文青開心share

恆生護士仔

講真佢頭一兩段片好一般, 不過最後一段女上真係
點解呢段唔拍耐D
呀哥哥我好爽呀
我都要啪啪
影得就預左嫁啦
睇下蕭定一有冇新戲開好過啦
衷心多謝每一位用心回覆俾意見既巴打絲打
無以為報 請受小弟一拜

今晚等我fd放咗學約佢出來傾咗幾個鐘 佢心情平伏咗好多 亦有商量到報警既可能性
但現階段佢想用一個月時間慢慢氹文青自己del晒啲片同相
再試下提出因為專注學業想和平分手 希望佢ok

補充少少 我同我fd係屋邨鄰居 真係由細玩到大兄妹般關係
無任何肉體同感情瓜葛 本人不能接受亂倫

用人格擔保佢唔係蒲妹MK妹 平時都唔會去文青屋企過夜
啲啪啪片係去旅行時拍 佢最初都係貪得意同信得過文青先應承
無諗到文青越來越變態 會要求佢玩羞恥Play 特登打開酒店窗簾啪啪之類
加上頂唔順佢啲控制慾 先令到我fd決心斬纜

因為我fd依家去咗住果條邨入面既幼稚園實習 撞口撞面都係街坊
如果條片公開咗好容易俾人認到
佢最擔心係家長同校長會認為佢係唔適合做老師
想再請教大家

如果你知道自己小朋友既老師曾經俾人公開過啪啪片會唔會介意?
如果巴打發現女友有依啲黑歷史又會點?係咪點都唔會原諒?

感謝各位指教
未經人同意發佈好似可以拉架wor
未經人同意發佈好似可以拉架wor

拉左edison未
要發佈有一千個辦法
樓主個fd咩樣 擺上黎 我見到d片流出唔j佢以表支持
事後先知同男仔出街抵俾人鬧喎

係事前通知咗都唔得
就算一大班人去玩 入面有幾個男仔佢都會黑面

想比帽人戴就算啦
出下出下 就變多男都出
再出下出下 就單獨被男約都出

根本就係雞
自己預先全套無碼打包放出黎,咁陳仔就再威脅唔到佢啦!

認真 做幼師係佢由細到大夢想
如果因為咁攪到佢做唔成 佢一定崩潰

扑得野 拍得片 就預左架啦

正如你會唔會走去紋身佬面前 屌佢老母 再打佢幾拳後 跟手比佢打到仆街入醫院
然後同差佬講 我唔預佢會打番我一樣
最多咪Tube8
應該得d gay佬先會睇
冇事嘅

Avgle都好多呢類
自己預先全套無碼打包放出黎,咁陳仔就再威脅唔到佢啦!

正解
俾錢靚女溝佢或者你個朋友食到成個豬西咁 等佢頂唔順自動分手
叫條女慢慢做啲野令到條仔覺得佢超級港女頂佢唔順先想同佢分手架啦
正啦,20歲嘅女一定好好屌
羞恥play
教你幾樣嘢

1. 錄音筆
2 .錄音電話
3. 任何偷拍器材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞