[長文慎入] 如果被前男友用啪啪片威脅可以點做

170 回覆
9 Like 196 Dislike
比人拍片咁on9都有
大大個阿嬌有板你睇啦
帶眼識人
要佢d對話紀錄有威脅成份先得
如果無提過
差佬都唔會幫你開file
不如叫你個fd喪做d閪野令個男仔煩撚到主動分手啦
例如:奪命追魂call,每個鐘報到,通宵傾電話唔比佢瞓,出親街就懷疑佢溝女要佢影相證明,做唔到就無理取鬧又喊又盛咁

呢個提議幾好
做超級煩膠控制狂 等佢試下同痴線婆一齊係咩滋味
日日瘋狂whatsapp轟炸 一唔秒回就鬧爆佢
出街唔貴唔食 加埋嫌三嫌四 睇佢頂到幾耐
唔變港女趕唔到呢啲人走
明知自己男朋友唔鍾意仲要去做
擺明未玩夠啦
睇樓主title仲以為已經比人威脅緊
未威脅ff d咩,一定會放咩
不如叫你個fd喪做d閪野令個男仔煩撚到主動分手啦
例如:奪命追魂call,每個鐘報到,通宵傾電話唔比佢瞓,出親街就懷疑佢溝女要佢影相證明,做唔到就無理取鬧又喊又盛咁

呢個提議幾好
做超級煩膠控制狂 等佢試下同痴線婆一齊係咩滋味
日日瘋狂whatsapp轟炸 一唔秒回就鬧爆佢
出街唔貴唔食 加埋嫌三嫌四 睇佢頂到幾耐
唔變港女趕唔到呢啲人走

如果個男好享受咁點算
報定驚咪得
整到佢唔見電話先
然後順手delete埋cloud度既野
整到佢唔見電話先
然後順手delete埋cloud度既野

如果可以咁做算係最好方法了
報警都無用,唔通叫差佬幫你攞返D片咩
呢D環境老實講都係搏佢唔會將片曝光,無法阻止
都係果句:拍撚得就預左啦

利申:等睇
識埋呢啲偽文青mk都唔方係醒目女,豬到連片都肯拍,當買個教訓
問法律撚, 呢種case女方有冇得申請禁制令?
真係戇撚鳩
咁多人中過招都敢仲影,扺撚死
真係戇撚鳩
咁多人中過招都仲敢影,扺撚死
臭雞
想睇片 呢啲臭雞

版權應該屬於攝影者,有乜理由可以禁制發佈屬於我既野?
如果咁都得雜誌全部執笠
放心, 就算男唔威脅個女, 肯和平分手

D片遲早會流出
放心,唔靚無人睇
屌,咪講數囉

佢夠膽post既,你咪告鳩佢,同佢講佢一樣會輸撚左個前途,玩大d連屋企人既生意都輸鳩埋。

如果咁都得雜誌全部執笠

咁肖像權呢? 拍緊嘅係條女, 條女俾你拍時係唔諗住俾你公開.

召喚法律撚
馬小姐既經歷 都好有參考性

如果咁都得雜誌全部執笠

咁肖像權呢? 拍緊嘅係條女, 條女俾你拍時係唔諗住俾你公開.

召喚法律撚

香港未肖像權,況且只要用格仔遮到識佢既人都認得係佢就攪掂晒

如果咁都得雜誌全部執笠

召喚法律撚

香港未肖像權,況且只要用格仔遮到識佢既人都認得係佢就攪掂晒

冇樣都夠做
隻西全世界睇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞