[考古圍爐] SonyEricsson 打J區

113 回覆
43 Like 1 Dislike
第一部SE手機係w380i
早幾年仲專登去左鴨寮街買咗一部w800i
得閒攞出嚟j

真心覺得 sony ericsson當年啲手機先至叫做設計, 而家部部手機都差唔多樣
se 未收皮前,女朋友用mini pro, 我用arc s…兩部都好靚
依家睇返
D機款都覺得好靚
真心有設計過依家個D

個閃燈靚到
好掛住佢

如果有SD卡插 一定Strong Hold到而家
Sony 當年最劃時代既鉅獻一定係T610 T630

劃時代 > 歷史

而家好少人識呢個詞語,用晒啲歐化中文,或者 XX 性,忍唔住要留個言
SE第一部電話應該係T68i, 但第一部有鏡頭電話應該就係T610(10萬像素)
SE第一部電話應該係T68i, 但第一部有鏡頭電話應該就係T610(10萬像素)

冇錯
仲用緊Xperia Arc S 留名
w910i lag到仆街
w595前幾日先拎黎做alram

Xperia Pureness先係SE最高峰作品
不過開價$6888
W595

呢部又係多色之選 屋企有部粉紅色
推開個機背唔同色唔同pattern 好有心機

唔知係咪後期先買
我嗰部已經冇Pattern
考古時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞