ONE PIECE 海賊王 884 中文

234 回覆
26 Like 5 Dislike
今集招巨手都幾屈機
將身邊d野變做年糕再變部高達出黎都得啦
又可以用武裝色 又唔洗用本體同人駁拳

真係勁屈
又可以分身,又可以改變地形
路飛4檔限時邊有勝算
呢篇吹到大媽啲手下咁撚癲
但問題係同樣都係四王
頂上戰爭時白鬍子啲手下無一個有同級嘅表現
白鬍子堂堂四王之首點會差咁遠
今集招巨手都幾屈機

真係勁屈
路飛4檔限時邊有勝算

路飛四檔明哥係完全打唔入
但呢次卡二可以重創路飛
真係痴撚線
但問題係同樣都係四王

不死鳥分分鐘都唔夠打
但問題係同樣都係四王

頂上打緊咩對手,大媽打緊咩對手吖

未計年糕佬,四將星入面有2個俾新人收左皮唔覺有咩咁威
但問題係同樣都係四王

唔係主角威能邊有得贏
但問題係同樣都係四王

唔係主角威能邊有得贏

怪僧都打殘佢一件將星喎
同埋我唔覺得不死鳥會廢過年糕佬囉
根據4檔既資訊,霸氣係有限度,好似卓羅咁,用完要再儲
依家係睇邊個燒霸氣燒得快d,用哂果個就gg先

係呀 遲下講路飛個老母個家族原來係使用霸氣最長久既家族黎
但問題係同樣都係四王

唔係主角威能邊有得贏

怪僧都打殘佢一件將星喎
同埋我唔覺得不死鳥會廢過年糕佬囉

可能人地當怪僧係主角囉

但未知見聞同武裝係咪同一條mp bar
如果分mp sp bar,糯米佬好有利

又,因為當雙方霸氣耗盡情況下,自然系仍然最屈
但問題係同樣都係四王

不死鳥分分鐘都唔夠打

不死鳥頂上打個幾下既對手係三個大將,黃猿、青雞同赤狗。
除咗分心留意白鬍傷勢食招,對落都係五五波咋

又,因為當雙方霸氣耗盡情況下,自然系仍然最屈

駁返上頂上戰爭白鬍團唔夠大將打,可能因為大型持久戰,唔夠霸氣,打唔郁三大將
又拖
今集招巨手都幾屈機

真係勁屈
路飛4檔限時邊有勝算

應該話4檔其實只係 攻+速+武裝色

對住又高攻又浮遊炮又覺醒又變地型又見聞色既對手 都只係治標不治本
但問題係同樣都係四王

不死鳥分分鐘都唔夠打

不死鳥頂上打個幾下既對手係三個大將,黃猿、青雞同赤狗。
除咗分心留意白鬍傷勢食招,對落都係五五波咋

感覺上不死鳥唔係好怕能力者, 但係面對霸氣高手就唔多夠打, 例如卡普
4檔根本就係團體技黎,無自己友係附近出呢招=自殺
算吧啦 路飛輸比糯米佬我切柒
糯米佬啲糯米可以同本體分離
咁直頭可以出百式觀音

路飛先幾時進化識派膠

羅賓已經練成百式觀音

呢招係唔同漫畫都係大技黎

火影既初代
hunter既會長
仲有無

初代火影同會長都有共通點,都係死左
如果羅賓/路飛用完可能就會死
btw 大彿果實果個戰國元帥有無機岀百式觀音
無雙甜甜圈
路飛又成功膠化左一個勁人

悟天格斯
如果唔計 好多超人系既果實覺醒都可以好似糯米佬咁堅秋 明哥要出既應該都出到
如果咁計 好多超人系既果實覺醒都可以好似糯米佬咁堅秋 明哥要出既應該都出到
如果唔計 好多超人系既果實覺醒都可以好似糯米佬咁堅秋 明哥要出既應該都出到

年糕佬變到jojo咁打都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞