ONE PIECE 海賊王 884 中文

234 回覆
26 Like 5 Dislike
路飛覺醒應該係令地面膠化變成彈床,然後增加速度令條撚屌睇唔切未來
利申9up
4檔限時架喎
打中幾下都唔低人仲有咩計?
大覺得糯米佬定明哥勁
糯米佬打到4檔luffy走樣

仲問
明哥實比人兩下爆眼鏡
尾田係咪俾左提示,路飛既覺醒會同糯米佬差唔多?
如果路飛覺醒可以將地形變成像膠,黑胡子一樣可以用震震果實打碎佢
如果路飛覺醒可以將地形變成像膠,黑胡子一樣可以用震震果實打碎佢

軟林林無咁易碎呀?
佢話唔定仲可以分裂岀一兩個分身
大覺得糯米佬定明哥勁
糯米佬打到4檔luffy走樣

仲問
明哥實比人兩下爆眼鏡

呢套垃圾漫早期敵人都係廢物黎

軟林林無咁易碎呀?
佢話唔定仲可以分裂岀一兩個分身

你又講得通,反正尾田都 唔計數 唔跟physics黎畫,
軟林林剋制震震果實又得,
震震能力打碎像膠又得,
糯米果實都幾撚屈機
可以改變自己形態
同自然系一樣要武裝色先打到

本身尾田就係將佢設定成自然系咁寫,
係比讀者講一講先隔硬轉做特殊超人系
開4檔已經好晒體力
開唔開到半個鐘已經成問題
仲有9個鐘 點打呀
仲要冇人幫 睇黎今鋪真係等覺醒
睇黎年糕化身體同強力攻擊 只能選一個 不能同時攻守
路飛打防反 諗多年糕佬一步就ok了
糯米佬啲糯米可以同本體分離
咁直頭可以出百式觀音

路飛先幾時進化識派膠
糯米佬啲糯米可以同本體分離
咁直頭可以出百式觀音

路飛先幾時進化識派膠

羅賓已經練成百式觀音
開4檔已經好晒體力
仲有9個鐘 點打呀

9個鐘成唔洗打多半年?
開4檔已經好晒體力
仲有9個鐘 點打呀

9個鐘成唔洗打多半年?

上次10分鐘都玩咗2星期
你自己計下啦
開4檔已經好晒體力
仲有9個鐘 點打呀

9個鐘成唔洗打多半年?

你自己計下啦

即係要打3年
明哥當初接路飛四檔D招都幾吃力 除左有霸王式之外比到盡實力應該同餅乾佬差唔多
開4檔已經好晒體力
仲有9個鐘 點打呀

9個鐘成唔洗打多半年?

你自己計下啦

即係要打3年

嘩 我屌
明哥當初接路飛四檔D招都幾吃力 除左有霸王式之外比到盡實力應該同餅乾佬差唔多

蛋糕島將成個戰鬥水平拉到歷史新高

四皇同三大將同級
基本上係成套漫畫最高戰力
太易打贏之後點畫

四皇同三大將同級
太易打贏之後點畫

但係四王嘅一個手下(當係左右手)已經勁過啲七武海
真係搞起事上嚟三大將得閒打四王定得閒打手下?

四皇同三大將同級
太易打贏之後點畫

海軍同20國軍事實力同人數佔優(好似係)

四皇同三大將同級
太易打贏之後點畫

海軍同20國軍事實力同人數佔優(好似係)

你諗下 如果四皇既頭馬唔勁 得四皇先勁既 海軍早早滅哂啦 就係因為啲頭馬都勁過七武海 所以先可以做到對立
大媽個個女對老公都好忠心
山治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞