ONE PIECE 海賊王 884 中文

234 回覆
26 Like 5 Dislike

GAY

GAY

轉轉口味平衡返

同山治一樣, 讚下三眼女就搞掂
糯米佬啲糯米可以同本體分離
咁直頭可以出百式觀音

路飛先幾時進化識派膠

羅賓已經練成百式觀音

呢招係唔同漫畫都係大技黎

火影既初代
hunter既會長
仲有無

初代火影同會長都有共通點,都係死左
如果羅賓/路飛用完可能就會死
btw 大彿果實果個戰國元帥有無機岀百式觀音

仲有浦原嘅卍解
山治講得,一係真係打贏一係見到路飛輸,自己上打贏

咪玩啦,山治連偉哥都搞唔掂喎
用惡魔風腳打糯米佬定係煮撚咗糯米佬

其實好嘥
大家都係玩腳同主修見聞色
山治又未係武力上威過
不如俾山治智取+見聞色升lv啦

山治年都完咗
無得威啦佢

我估山治應該會打
爭在係歐文定大福

望就望尾田畀返長正正式式嘅打戲山治啦
想睇佢打完食住煙講翻句: 睇黎你都唔需要甜品喇

老實講句, 最衰 尾田 將果汁女設定成女人

如果設定成男人, 可以比山治打

到時山治又打嬴一個將星, 無人可以再話佢廢
山治講得,一係真係打贏一係見到路飛輸,自己上打贏

咪玩啦,山治連偉哥都搞唔掂喎
用惡魔風腳打糯米佬定係煮撚咗糯米佬

其實好嘥
大家都係玩腳同主修見聞色
山治又未係武力上威過
不如俾山治智取+見聞色升lv啦

山治年都完咗
無得威啦佢

我估山治應該會打
爭在係歐文定大福

望就望尾田畀返長正正式式嘅打戲山治啦
想睇佢打完食住煙講翻句: 睇黎你都唔需要甜品喇

老實講句, 最衰 尾田 將果汁女設定成女人

如果設定成男人, 可以比山治打

到時山治又打嬴一個將星, 無人可以再話佢廢

一定係玩套 新甲
山治對明哥隻高級馬仔都輸
路飛打四王頭馬要死鬥五五波
山治打隻下級馬差唔多,今篇佢實有表現既
黎緊布琳同屋企事點埋尾都會好多戲份
大概幾時有885
下次休刊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞