[iOS/AN]Puzzle&Dragons[179]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
...........請救救少佐 佢仲痴過鐵丁

呢排唔知受左咩刺激 又重拾mh又敢達

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

駁唔到!

講起又想轉G

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

駁唔到!

講起又想轉G

收聲啦 你同牙鐵一樣係大話精

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

駁唔到!

講起又想轉G

禾俾牙遲搶左個ac...

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

駁唔到!

講起又想轉G

橙!!!!!

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

駁唔到!

講起又想轉G

我比我個個你
希望牙遲可以講返句公道說話
攞個電競快樂杆出黎插switch開隻骨霸上網hey0小學雞好過

屌!冇人打嘅!
骨霸
好想抽蛋
本身都有尿頻大約幾年...一向也有去141同161...早泄就偶然..大約三分鐘出..

前幾日去左青山道141...之後就不停尿頻..一小時去兩至三次..一日痾好多次尿...就算無飲水..也不停痾.
條女有環保吹...甘係咪已經中左招?
好想抽蛋

抽自己果粒
陳晚斬火紋終於斬到悶悶地,去唔去玩COD WW2好?

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

做左幾日埃及刺客👀 好過射汁

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

玩得switch就咪撚諗住有咩世紀大作玩啦

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

咪有隻MHXX囉

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

咪有隻MHXX囉

MHXX 笑死人

牙立係kol之王❗️

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

咪有隻MHXX囉

MHXX 笑死人

咩呀,d人舉到殺你達係世紀神作咁呀
不過我就覺得只係幾好only

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

咪有隻MHXX囉

MHXX 笑死人

求2017 GOTY入選名單

又出無雙呀
可以霸斬過🤘🏻

糞驚

咪有隻MHXX囉

MHXX 笑死人

求2017 GOTY入選名單

1) PADR
有marvel料 想知再講
高雄1名陳姓醫師娘3年前找鄭姓設計師裝潢診所與住家,兩人竟發展出婚外情,陳女丈夫經親戚告知起疑後,回家細聞到妻子剛換下的內褲,驚覺竟有精液味道,還發現2人多次互傳「跟你每次都有(高潮)」、 「還有一夜七次」訊息,氣得提告。高雄高分院判陳女和鄭男各2月徒刑,還須賠陳女丈夫75萬元。全案定讞。

判決指出,陳女丈夫2009年與陳女結婚,並育有1女,兩人已在去年離婚。陳夫提告指稱,2012年間,夫妻倆經友人介紹認識從事裝潢設計的鄭男,委託他裝潢診所與住家,兩人卻背地裡暗通款曲。

前年2月某日下午,陳女與鄭男一起在鳳山逛大賣場,剛好被陳夫姊姊撞見,姊姊駕車尾隨陳女一路開到鄭男住處附近,趕緊打電話告知弟弟,陳夫隔天等妻子回家,立即到洗衣籃翻找妻子的衣物,果然聞到她剛換下的內褲散發出疑似精液的味道,怒火中燒。

不僅如此,陳夫還發現,妻子曾傳LINE給鄭「真的有梅毒(指鄭男)」、「我都擔心萬一我也有了」、「跟你每次都有(高潮)」、「好想抱著你好好睡一覺」,鄭男也回「跟我常高潮、好幾便(遍)」、「還有一夜七次」等語,怒告2人通姦,並求償200萬元。

刑事部分,法官考量陳女內褲確實驗出鄭男DNA,依通姦罪各判2人2月徒刑、均得易科罰金;民事部分,高雄高分院也判陳女和鄭男應賠陳夫75萬元。

(法庭中心/高雄報導)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞