[iOS/AN]Puzzle&Dragons[179]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
前行政長官曾蔭權涉貪案,在退庭商議前夕,突然有一名男陪審被解除職務,令9人陪審團餘下8人。當時法官為免影響審訊,只交待「發生了一些事」,但箇中原因,竟與當日到庭旁聽支持曾蔭權的陶傑有關。
原來,該男陪審員被控方發現午休期間,曾與陶傑合照和閒話家常,該陪審員也直認是陶傑多年聽眾。主控憂慮陪審員是「被告支持者的支持者」,擔心裁決會帶有偏見,法官唯有下令解除該陪審員的職務

大陸妹
全部都係G
兩日無見牙鐵玩汁好擔心

佢唔ot我仲擔心

啱啱開咗機
大家好,最近玩返PND但係依家有兩個帳,所以想希望大家幫我評下應該玩邊個好,另外一個想賣左佢,主玩一個。但係有二十三張相應該點UP上黎好? 我怕就咁POST會煩到大家

貼link

對唔住,唔係好識,我google睇下點整先
大家好,最近玩返PND但係依家有兩個帳,所以想希望大家幫我評下應該玩邊個好,另外一個想賣左佢,主玩一個。但係有二十三張相應該點UP上黎好? 我怕就咁POST會煩到大家

貼link

😨貼link都唔識

貼link

😨貼link都唔識

係呀哈哈,我試左下UPLOAD,大家幫下眼睇下睇唔睇到,同玩邊個好,thanks so muchhttps://imgur.com/a/LuVng
兩日無見牙鐵玩汁好擔心

佢唔ot我仲擔心

啱啱開咗機

我熄機去轉珠鳥

貼link

😨貼link都唔識

係呀哈哈,我試左下UPLOAD,大家幫下眼睇下睇唔睇到,同玩邊個好,thanks so muchhttps://imgur.com/a/LuVng

暗埃
原來2個帳 其實唔值錢 留返黎自已左右手玩咪算

我左右腳都想玩

咁唯有兩個帳慢慢玩啦 thanks其實都係想長玩一個,所以想大家幫我決定

我左右腳都想玩

兩日無見牙鐵玩汁好擔心

佢唔ot我仲擔心

啱啱開咗機

我熄機去轉珠鳥

pad>switch

咁唯有兩個帳慢慢玩啦 thanks其實都係想長玩一個,所以想大家幫我決定

有yoga 個個
兩日無見牙鐵玩汁好擔心

佢唔ot我仲擔心

啱啱開咗機

我熄機去轉珠鳥

pad>switch

Pad=真愛
Switch=叫g

有yoga 個個

長玩就456果個

有yoga 個個

長玩就456果個

thanks 咁我睇下放唔放到另一個先。多謝解答
MAO有新片!!!
仆街宙斯 打咗100體都未過到
教練 我想轉珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞