[iOS/AN]Puzzle&Dragons[179]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Sonic同ps4果隻一樣-.-?

冰個

冰個

啱啱係twitter睇完

系-.-"

買未

買未

有shadow 想挽
是咁的
同前度分左手差不多兩年半了
分左手無耐我就因為佢太煩太chur所以block晒佢啲野
包括wtsapp fb ig
但係呢位人兄唔知係咪真係太寂寞啦
係咁打千字文比我睇想求我回心轉意返去比佢撚
最初呢佢都幾有道義,特登拎返以前個mk qooza出黎日日寫日記叫春
同我講:如果你仲在意既就開黎睇下啦
但唔知係咪因為佢後來知道我根本wfc
所以之後每次叫春,
都會直接用sms sd過黎。
監生迫我睇

其實佢以前都係5p台常客黎架,
成日係啲樹窿post到見到佢既
又成日有意無意咩post都留啲關於個ex
即係我呀 既內容
例如人地話一人一隻忘記唔到既olg
佢就講 xxx,如果唔係唔會識到(我),唔會成長 咁話喎。
所以我覺得佢要叫春就一定有位(而且仲好多添)
但係佢又成日sd sms過黎震鳩我部電話
我諗佢應該真係空虛寂寞凍想搵個人傾下計呀
前排仲見到佢係交配post留左tg
有無巴絲好心幫下佢呀

係喎 同佢講野可能要用書面語喎,
因為佢啱啱講自己飲左罐狗也不屌既藍冰都講得好斯文。

買未

有shadow 想挽

蜜柑星
立女神今晚開台‼️
未完成
一囝沉迷gay post
立女神今晚開台‼️

有lin未
立女神今晚開台‼️

有lin未

想睇
【本港首宗iPhone X遇劫案 賣家遭搶走3部機兼受傷】

iPhone X派貨之後香港發生首宗懷疑相關的搶劫案,一名放售電話的男子在交易時被搶劫,損失3部iPhone X之餘,更被打到爆鼻流血。

一名男子早前在網上成功放售3部iPhone X,並相約買家今午(11月4日)到九龍塘港鐵站交收,唯事主在交收地點與一男一女的買家接洽時,買家聲稱早前已經過數,但事主即時上網查看戶口後,發現仍未收到款項,雙方之後發生爭執,事主遭對方揮拳擊中面部,爆鼻流血。

兩名男女當時趁事主受傷,隨即搶走3部iPhone X,之後乘私家車逃去。
求carry 5場15星協 清板任
密甘星
龍珠料

抽龍珠未
抽龍珠未

想抽
抽龍珠未

想抽

想插
抽龍珠未

想抽

課未
求carry 5場15星協 清板任

冰關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞