[iOS/AN]Puzzle&Dragons[179]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

少佐都知啦

少佐又口吾系我老母

我都想佢係

我都想佢係

少佐都知啦

少佐又口吾系我老母

我都想佢係

我都想佢係

我都想佢係

幾百萬美金播首歌,唔係應該首歌俾番電影,而家電影幫佢首歌宣傳

你啲思想同啲港媽叫個攝影師唔收費幫佢地影活動相,但會俾返like and share,基本上係大同小異

咁唔通我自己整段短片用佢首歌upload上YouTube又要俾幾百萬佢喎?

https://videoblog.hk/%E4%BD%A0%E5%BF%85%E9%9C%80%E8%A6%81%E7%9F%A5%E9%81%93%E7%9A%84%E3%80%8C%E9%9F%B3%E6%A8%82%E7%89%88%E6%AC%8A%E3%80%8D/

吓, 真係要收錢, 快d delete左條片先

on9真係唔好成日留言 憨柒撚鳩咁

唔留言點學到野, 屌你老母臭閪

用下個閪腦先啦小朋友
原來真係憨鳩嘅

閪得過你件豬閪
牙JER段野冰度QUOTE返黎
牙JER段野冰度QUOTE返黎

雷神3個POST
幫推
幫推
陳晚斬火紋終於斬到悶悶地,去唔去玩COD WW2好?
陳晚斬火紋終於斬到悶悶地,去唔去玩COD WW2好?

唔去
挽敢達醉好‼
挽敢達醉好‼

痴線
挽敢達醉好‼

...........請救救少佐 佢仲痴過鐵丁

呢排唔知受左咩刺激 又重拾mh又敢達

重拾pad我仲驚

重拾pad我仲驚

牙遲ready

等緊DQ出 可以癲埋呢個星期
你覺得少佐未升到少佐會停?
太天真了
太天真了

大尉3 仲差兩格😭
太天真了

大尉3 仲差兩格😭

少尉3就停左
會然水瀬いのり2號有飛未

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

重拾pad我仲驚

pad好玩囉唔該..

駁唔到!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞