關於司徒夾帶對我既道歉一事

193 回覆
576 Like 7 Dislike
偷圖夾帶開咗post,各位打手又有工開啦
https://www.facebook.com/szetocopy/posts/173425623132493:0
我賭J LIHKG ADMIN見唔到呢個post! 見到都唔敢留言

其實我想多謝ADMIN呢幾日既不干預政策,我地都係兵行險著,好彩最後武士,無整臭LIHKG個朵

留名
多謝大家
呢個post啲打手多撚到 係咁叫佢捐錢 又乜又柒
點解唔叫佢del左fb個兩個post
公義!
呢個post啲打手多撚到 係咁叫佢捐錢 又乜又柒

禿賊好想用錢去完結件事
打手好低汁
當事人都接受左人地道歉,但下面嘅人仲繼續追殺,咁算唔算拆大台?
當事人都接受左人地道歉,但下面嘅人仲繼續追殺,咁算唔算拆大台?

佢唔理我地八日,我地唔理返佢六日有咩問題呀?

本身係當事人同禿賊既私事,但禿賊拒絕道歉拖足八日,漠視網友質問。禿賊已經成功將件事升級至網路公害,佢成為網路公敵既層次。

當事人大方原諒,唔等於有份要求佢道歉,而畀佢冷待、賤視既網友就要一齊原諒佢

本身係當事人同禿賊既私事,但禿賊拒絕道歉拖足八日,漠視網友質問。禿賊已經成功將件事升級至網路公害,佢成為網路公敵既層次。

當事人大方原諒,唔等於有份要求佢道歉,而畀佢冷待、賤視既網友就要一齊原諒佢

講得無錯
雖然單野算係告一段落,但司徒夾帶個名已經臭曬

好耐之前已經unlike咗佢
樓主而家你咪型囉,番屋企咪又係龜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞