關於司徒夾帶對我既道歉一事

193 回覆
576 Like 7 Dislike
開賭盤估司徒會賠幾多

一萬會唔會有?
定幾千蚊

捐幾多好難諗,建議司徒開新po問大家
一個回應捐十蚊

捐得少又會比人屌 捐得多又心痛
真係唔知佢點捐啦
對於司徒生琴晚7點半對我既道歉,我大致上係接受既,而我的回應如下:

1)Credit問題
其實一開始只要司徒生擺返credit同埋link就得
就算想拍片,問一句我一定肯, 就可以唔使有今次不必要既麻煩

2)對於司徒生問我點處理
其實拍片係你既專業,我只係同大家分享生活既點滴既業餘,我都俾唔到意見你
所以之後應該點做你應該比我更清楚

3)有關賠償
賠償方面,我就心領啦,我並唔係為咗錢同上位至搞咁耐,如果你有心,請你將d錢捐俾無國界醫生,捐幾多先合適你自己決定啦
我亦唔會再就今次事件聯絡你

4)感謝一眾巴絲既幫忙
最後鳴謝返一直以黎幫過手既巴絲打特登開個偷圖夾帶既page
因爲我連改圖都唔識,無你地自願幫手我諗件事都好快會被淡忘,而唔會令佢道歉同埋十分感謝偷圖夾帶巴打既理解,完全無怪過我話完開戰又叫停

仲有郎郎、猛鳩、諧星組、壹週、E週,係我最無助既時候幫助我

5)唔止一次
依件事可能有人話我麻煩、想上位,但我想話俾大家聽事實並唔係咁
佢已經唔止一次抽水過左火 (佳佳事件同港足事件 )
大家應該俾佢知道有咩唔應該做
希望佢真係可以經一事長一智,同埋學識咩叫做創意

6)總結
最後最後你相隔八日後遲來既道歉,令我對幫手既人感到十分抱歉,本來#偷圖夾帶page既朋友當日幫我準備左八點再出戰,我係七點九即刻inbox佢地希望佢地停手,令佢地幾日通宵達旦以來所為我準備既心血盡毀,再一次講聲sorry。我唔知偷圖夾帶既page之後仲會唔會有行動,但我既事就告一段落,我唔會再對依件事再有任何行動(除非佢再偷網民野)

##fatc ##fatc ##fatc

有無偷圖夾帶Admin出段回應下
fatc

屌好正fatc
開賭盤估司徒會賠幾多

一萬會唔會有?
定幾千蚊

一個回應捐十蚊

再加一個正評一百
開賭盤估司徒會賠幾多

一萬會唔會有?
定幾千蚊

一個回應捐十蚊

真係唔知佢點捐啦

強力要求夾帶公開捐款數目fatc fatc fatc
好欣賞樓主既風度同讚同樓主大方地接受司徒夾帶既道歉。

如果對方道歉仍然狙擊,咁之係文革式既批鬥 所以勸其他巴打就呢件事收手~ 當然,再有其他炒橋事件就另計
對於司徒生琴晚7點半對我既道歉,我大致上係接受既,而我的回應如下:

1)Credit問題

其實拍片係你既專業,我只係同大家分享生活既點滴既業餘,我都俾唔到意見你

3)有關賠償
賠償方面,我就心領啦,我並唔係為咗錢同上位至搞咁耐,如果你有心,請你將d錢捐俾無國界醫生,捐幾多先合適你自己決定啦

4)感謝一眾巴絲既幫忙
因爲我連改圖都唔識,無你地自願幫手我諗件事都好快會被淡忘,而唔會令佢道歉同埋十分感謝偷圖夾帶巴打既理解,完全無怪過我話完開戰又叫停

5)唔止一次
依件事可能有人話我麻煩、想上位,但我想話俾大家聽事實並唔係咁

6)總結
最後最後你相隔八日後遲來既道歉,令我對幫手既人感到十分抱歉,本來#偷圖夾帶page既朋友當日幫我準備左八點再出戰,我係七點九即刻inbox佢地希望佢地停手,令佢地幾日通宵達旦以來所為我準備既心血盡毀,再一次講聲sorry。我唔知偷圖夾帶既page之後仲會唔會有行動,但我既事就告一段落,我唔會再對依件事再有任何行動(除非佢再偷網民野)

有追po睇圖會知admin係邊位巴打fatc fatc fatc fatc
連登有愛
比人昅到實 以後仲有咩創意拍片比人睇
開賭盤估司徒會賠幾多

一萬會唔會有?
定幾千蚊

一個回應捐十蚊

真係唔知佢點捐啦

賭十蚊估捐比無國界佢捐十萬樓下fatc

真係唔知佢點捐啦

我覺得佢唔會捐啦
佢應該要搵到我本人先肯捐

我覺得佢唔會捐啦

無誠意

我覺得佢唔會捐啦

吓,咁佢玩曬啦!
無損失啵佢今次!fb咁多人幫佢推po整到佢紅上報!
浪費偷圖夾帶page同網友咁多時間
你計返最低工資條數都有排計fatc
支持巴打

1)Credit問題

3)有關賠償

4)感謝一眾巴絲既幫忙

5)唔止一次

6)總結

個page出咗公告話會再回應

強力要求夾帶公開捐款數目undefined undefined undefined

賭十蚊估捐比無國界佢捐十萬樓下undefined

我覺得佢唔會捐啦

吓,咁佢玩曬啦!
你計返最低工資條數都有排計undefined

想問好耐
個肥婆icon點打

我覺得佢唔會捐啦

吓,咁佢玩曬啦!

想問好耐
個肥婆icon點打

我覺得佢唔會捐啦

吓,咁佢玩曬啦!
你計返最低工資條數都有排計fatc

原來真係幾恐佈條數
個page1300人
我見每個po留言係300左右
當300人,8日每日mon3個鐘咁計
都二十三萬##fatc

我覺得佢唔會捐啦

吓,咁佢玩曬啦!

想問好耐
個肥婆icon點打

I狗重開
An狗更新
慶祝打老婆重振夫鋼fatc fatc
肥婆黎贈慶fatc
尊重巴打打老婆fatc fatc
點擊率有幾多咪捐幾多囉
咁樣我會原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞