關於司徒夾帶對我既道歉一事

193 回覆
576 Like 7 Dislike
如果條撚樣一開始就道歉,邊個會咁得閒追擊佢?
依家過左八日,搞到佢飯碗先道歉。
打老婆巴打接受,你大方,我欣賞。
但佢依種網路公害,我就唔會畀佢咁易過到骨。

捐一萬啵fatc fatc fatc
點睇

捐一萬啵fatc fatc fatc
點睇

司徒自己講?fatc

巴打難得做到保持理性同氣量,唔會屌哂老母咁要人死全家先收手

連登首席老婆奴undefined

你當二哥死嫁

呢期最紅係打老婆巴啦

關二哥都要企埋一邊##fatc

捐一萬啵[img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img] [img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img] [img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img]
點睇

一萬蚊就拆到一個咁大既彈。
禿賊都幾好數口。

Btw禿賊請打手幫佢spin到怪返打老婆巴打身上,淨係條打手費都唔止一萬啦。
我就唔接受佢依種道歉啦

捐一萬啵[img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img] [img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img] [img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img]
點睇

一萬蚊就拆到一個咁大既彈。
禿賊都幾好數口。

Btw禿賊請打手幫佢spin到怪返打老婆巴打身上,淨係條打手費都唔止一萬啦。
我就唔接受佢依種道歉啦

支持你開個同名AC 繼續追擊
私怨行先
正評俾巴打
上面啲巴打話跟點擊數捐
肯定嚇到佢瀨屎
上面啲巴打話跟點擊數捐
肯定嚇到佢瀨屎

拿 我就覺得一單還一單 打老婆巴打收手係明智既

不過條撚屌應該就唔止得呢單既
上面啲巴打話跟點擊數捐
肯定嚇到佢瀨屎

咁都合理丫
上面啲巴打話跟點擊數捐
肯定嚇到佢瀨屎

咁都合理丫

根本合理##fatc
公司老細啵~旗下十個網絡紅人
捐一萬當無數##fatc ##fatc ##fatc
繼續打老婆
如果係ben哥,捐一千我都嫌多
但大佬你係老闆黎
捐得一萬講出黎都比人笑啦##fatc ##fatc
有冇巴打可以幫手喺網典加嚟呢件事

歷史自有評論
幾十歲人仲拍YouTube
老婆巴好大方 欣賞你
不過唔可以容許呢啲事再次發生
成班鄉愿仔,懶係討回公道,其實只不過想睇人仆街

無可否認有部分人係想睇人仆街
但唔代表光頭佬自己做埋D陰濕野無錯
成班鄉愿仔,懶係討回公道,其實只不過想睇人仆街

無可否認有部分人係想睇人仆街
但唔代表光頭佬自己做埋D陰濕野無錯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞