關於司徒夾帶對我既道歉一事

193 回覆
576 Like 7 Dislike

捐一萬啵[img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img] [img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img] [img]assets/faces/fatcmoji/fat017.gif[/img]
點睇

一萬蚊就拆到一個咁大既彈。
禿賊都幾好數口。

Btw禿賊請打手幫佢spin到怪返打老婆巴打身上,淨係條打手費都唔止一萬啦。
我就唔接受佢依種道歉啦

支持你開個同名AC 繼續追擊
私怨行先

見到你,就知禿賊打手費都唔止一萬啦。
Hi你個打手
成班鄉愿仔,懶係討回公道,其實只不過想睇人仆街

無可否認有部分人係想睇人仆街
但唔代表光頭佬自己做埋D陰濕野無錯

成班鄉愿仔,懶係討回公道,其實只不過想睇人仆街

無可否認有部分人係想睇人仆街
但唔代表光頭佬自己做埋D陰濕野無錯

但總有人自以為清泉看透世情,講到唔放過禿賊就只係想睇人仆街
fatc
做乜呢排多咗咁多夾帶打手?fatc

係琴晚條粉皮一道完歉就成班上黎轉風向

單野講咗咁撚耐都唔上水,夾帶一道歉就全部出哂黎##fatc

##fatc
真心打老婆巴打應該多謝純精留水啦
次次入親po,佢都係推得最勁果個
想佢立即收皮fatc
打老巴處理得幾好

##fatc

呢個真
打手變左單機。
好撚慘
和解協議味好濃, 以後賊帶會多左一炸inspector 送views
幾時到一百毛
幾時到一百毛

果陣一百毛偷完人橋仲笑鳩原作,都屌得好勁。
不過佢道歉夠快,咪停咗件事囉。
打手變左單機。
好撚慘

致命復活真係好睇到要搶開post? 有幾致命? 睇過

關乜撚野事呀,唔好連你屋企隻狗痾屎都攞上黎講##fatc
打手變左單機。
好撚慘

致命復活真係好睇到要搶開post? 有幾致命? 睇過

關乜撚野事呀,唔好連你屋企隻狗痾屎都攞上黎講[img]assets/faces/fatcmoji/fat004.gif[/img]

咦,原來隻單機打手有應我。 block咗無睇添。
佢起我底,見我講過咩topic都拎嚟講吓。
唔應依種垃圾就得,由得佢單單打打講其他嘢。
打手最叻圍魏救趙,扯開話題
推到佢仆街
樓主回得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞