五毛咁囂張。會員通街都係處都有啲責任

120 回覆
18 Like 6 Dislike

學你話
買飛唔撚識用cash啊
咁八你老母臭系咩,傻仔

8仔同cash起碼快同安全
條龍咁撚長重掃咩code呀屌你老母五毛Dwade

柒關不如講兩句

八達通下月正式推二維碼(QR Code)支付,原難負擔電子支付的小攤檔,原來上周已經試行,近日中環戲院里4間擦鞋檔,放上了八達通機及二維碼紙板,擦鞋師英姐接受《蘋果》訪問時指,多數人仍使用八達通卡找數,二維碼使用量仍較少。

咁唔代表二維碼先進啲
你個腦係咪屎呀屌你老母

我從來冇講過二維碼=先進
我講既係各有所長,使用場景唔同
但係係你話撐qr code等於撐支那寶
而家8仔都用qr code,諗住點spin啊

長你老母處
Qr code根本柒到唔適合交易用途
你喺支付寶推出時撐qr code根本就係撐支付寶
而家8仔想搶埋支付寶市佔率先局推qr code咋
你係好野一早引入左啦五毛Dwade
0討論價值

唔該admin 搬埋哩個post去政事台

任何人,包括樓主,嚴重洗版就應該考慮bam

咪就係你呢啲中立既人害死大家囉

我洗版點都唔夠五毛勁啦

關愛座, 唔好咁啦......
樓主講得好

學你話
買飛唔撚識用cash啊
咁八你老母臭系咩,傻仔

柒關不如講兩句

八達通下月正式推二維碼(QR Code)支付,原難負擔電子支付的小攤檔,原來上周已經試行,近日中環戲院里4間擦鞋檔,放上了八達通機及二維碼紙板,擦鞋師英姐接受《蘋果》訪問時指,多數人仍使用八達通卡找數,二維碼使用量仍較少。

咁唔代表二維碼先進啲
你個腦係咪屎呀屌你老母

長你老母處

競爭對手做緊柒嘢,你唔係等佢玩到自己收皮,仲走去學佢啲柒嘢?

學你話
買飛唔撚識用cash啊
咁八你老母臭系咩,傻仔

柒關不如講兩句

咁唔代表二維碼先進啲
你個腦係咪屎呀屌你老母

長你老母處

競爭對手做緊柒嘢,你唔係等佢玩到自己收皮,仲走去學佢啲柒嘢?

佢又冇放棄原先既nfc
有乜所謂

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0#85163前Redbaron改名冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15民國復興 16dewi
17侵b
18曼聯明叔 19bb chu 20小翁翁

學你話
買飛唔撚識用cash啊
咁八你老母臭系咩,傻仔

柒關不如講兩句

咁唔代表二維碼先進啲
你個腦係咪屎呀屌你老母

長你老母處

即係八仔好先進
qr code好柒
跟住好先進既八仔要特登整個柒野出黎為左搶另一個柒野既市佔率
你諗清楚你講咩未啊

五毛Dwade輕鬆啲
8仔係想佢屎都冇得食
等於你班五毛咁柒我都重要嘥時間屌柒你地
都係想你地屎都冇得食
岩架啦 乜都唔好理 等變返舊時高登啦
0討論價值

支持,

搬呢個 post 去站務台 唔該。
0討論價值

支持,

搬呢個 post 去站務台 唔該。

WTF LIKLN你真係豬隊友
又批鬥d普通會員
又逼人歸邊又批鬥
D反五毛大將軍真係高質
見到樓主聽到反對聲音就陣係識屈毛同埋日日貼大字簽名洗板 就知佢係一個資深既鍵盤戰士 樓主你既抗爭去左邊呀鬥士! 我真係對你好失望 仲話民主鬥士

柒關不如講兩句

咁唔代表二維碼先進啲
你個腦係咪屎呀屌你老母

長你老母處

即係八仔好先進
qr code好柒
跟住好先進既八仔要特登整個柒野出黎為左搶另一個柒野既市佔率
你諗清楚你講咩未啊

五毛Dwade輕鬆啲
8仔係想佢屎都冇得食
等於你班五毛咁柒我都重要嘥時間屌柒你地
都係想你地屎都冇得食

兜啦兜啦

即係一間公司為左個好柒既對手屎都冇得食
所以要自己走去做柒野柒埋一份
你咁樣做生意架

8仔推qr code
唔一定係qr code好架喎
係好既點解唔放棄nfc呀on9五毛D wade
關愛座ching, 其實你中學畢業未,不妨多d見識下呢個世界,日日沉迷網路真係會癲
關愛座ching, 其實你中學畢業未,不妨多d見識下呢個世界,日日沉迷網路真係會癲

中學雞邊有咁多時間24小時mon住連登,成個txt file隨時copy&paste
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞