五毛咁囂張。會員通街都係處都有啲責任

120 回覆
18 Like 6 Dislike
屈毛撚就收皮la...
咁即係點? 即係冇人可以質疑你唔鍾意你推post洗版嘅做法?

有五毛洗版唔打?
咁即係點? 即係冇人可以質疑你唔鍾意你推post洗版嘅做法?

有五毛洗版唔打?

係你地屈毛洗就真
0討論價值

唔該admin 搬埋哩個post去政事台

任何人,包括樓主,嚴重洗版就應該考慮bam

話口未完,已經專登開post屌柒你
話左你隨時準備入list
呢隻柒關好撚廢柴
屌佢兩句就收皮唔識應淨係識貼簽名
開佢名挑佢機都唔敢應,垃圾黎架

對住你條撐支付寶既五毛有乜好應

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0 #85163冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15優美開始 16民國復興 17dewi
18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁

有五毛洗版唔打?

係你地屈毛洗就真

個個五毛我都有cap圖

有五毛洗版唔打?

係你地屈毛洗就真

個個五毛我都有cap圖

無人想知啊 收皮啦

有五毛洗版唔打?

係你地屈毛洗就真

個個五毛我都有cap圖

無人想知啊 收皮啦

我見到大把人想知喎
0討論價值

唔該admin 搬埋哩個post去政事台

任何人,包括樓主,嚴重洗版就應該考慮bam

話口未完,已經專登開post屌柒你
話左你隨時準備入list
呢隻柒關好撚廢柴
屌佢兩句就收皮唔識應淨係識貼簽名
開佢名挑佢機都唔敢應,垃圾黎架

對住你條撐支付寶既五毛有乜好應

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0 #85163冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15優美開始 16民國復興 17dewi
18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁

你唔係好鐘意cap圖咩,我撐支付寶?你CAP黎睇下?
定你on9到以為QR code=支付寶啊

咁Qr code又有咩好撐呀傻鳩
夠薑同我喺道拗。重直接
A支付寶同B八達通。邊個好啲。
講吖Dwade五毛
講吖Dwade五毛

講吖Dwade五毛

講吖Dwade五毛

講吖Dwade五毛

覺得支付寶好就係五毛?
五毛Dwade 同霍金轉身死撚左去邊呀
五毛Dwade 同霍金轉身死撚左去邊呀

紅色大字就有道理?
講吖Dwade五毛

覺得支付寶好就係五毛?

第一 就算撐支付寶好都唔等於五毛
言之成理就冇話唔得
第二 阿里巴巴的確被踢爆過旗下有app試過監控user, 所以我對支付寶私隱都有懷疑
, 所以唔會撐支付寶呢款產品

咁你即係覺得8仔applepay好過支付寶
係咪?
講吖Dwade五毛

覺得支付寶好就係五毛?

言之成理就冇話唔得
第二 阿里巴巴的確被踢爆過旗下有app試過監控user, 所以我對支付寶私隱都有懷疑

係咪?

答左先啦
講吖Dwade五毛

覺得支付寶好就係五毛?

言之成理就冇話唔得

係咪?

答左先啦

講吖Dwade五毛

覺得支付寶好就係五毛?

言之成理就冇話唔得

係咪?

答左先啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞