有無人鐘意唱歌、入一入黎

682 回覆
26 Like 2 Dislike
好鍾意唱 應該都嚇唔死人 不過唔識錄上黎

之前係高登見人po個網 但係唔記得咩黎 有無巴絲知

soundcloud?
好鍾意唱 應該都嚇唔死人 不過唔識錄上黎

soundcloud?

好似係 有無link
好鐘意唱
但太大聲又驚嘈到鄰居
下下就住就住咁 平時又唔多唱k
好鐘意唱
但太大聲又驚嘈到鄰居

我屋企一無人就係會房唱嘈到拆天咁
留名放工唱
利申 難聽
好鐘意唱
但太大聲又驚嘈到鄰居

我屋企一無人就係會房唱嘈到拆天咁

一樣
上到高音直接鳩叫
如果要求唔高
買支唱K 神器都好正
我兩三日就會唱一唱
一唱就唱成個鐘,過下K 癮

soundcloud?

好似係 有無link

google is your friend
今個星期五可唔可以再唱beat it?
鍾意唱 但唔好聽
究竟點先唱得好聽

巴打聽開咩歌 閒時又會哼咩歌

聽開band同 pop rock同腎仔
知自己把聲係適合唱呢啲硬啲嘅歌
完全唱唔到慢情歌 會勁唔穩定同飄
唱到爛撚咗聲。。由1994年唱到依家。。
由細到大都鐘意唱
如果要求唔高
買支唱K 神器都好正
我兩三日就會唱一唱
一唱就唱成個鐘,過下K 癮

小弟都有 不過唔係好慣 平時用開結他

soundcloud?

好似係 有無link

google is your friend

依個?但係我搵唔到點upload 自己啲野
留名放工唱
利申 難聽

巴打等你
Hi bro
今個星期五可唔可以再唱beat it?

登~登登燈凳。燈登凳凳
登~登登燈凳。燈登凳

They told him, "Don't you ever come around here.
Don't wanna see your face. You better disappear."
The fire's in their eyes and their words are really clear
So beat it, just beat it
Hi bro

點樣一齊玩

我都想知 有無人識
大家我搵到啦 既然無人分享就等樓豬我打頭陣

有到唱錯左請見諒 廢事再錄

https://app.box.com/s/loevlwj4nobjqapl1i15k6y2u3r2u1yl
個網用email申請就得 希望多啲人錄

同比意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞