有無人鐘意唱歌、入一入黎

682 回覆
26 Like 2 Dislike
歡迎各位巴絲放低自己cover 同討論
鐘意唱但唔好聽
鐘意唱但唔好聽

I know that feel bro
輕推~
鍾意唱但係聲唔得、音準唔得拍子又唔得
成日俾老師話

巴打學緊唱歌? 學費幾多 覺得有無好大改進
達哥有無考慮去報唱歌班學下?或者可以增加觀眾數
鍾意唱但係聲唔得、音準唔得拍子又唔得
成日俾老師話

巴打學緊唱歌? 學費幾多 覺得有無好大改進

$800/10堂
改進係有,不過唔大
因為我個老師話我個問題唔係上完堂就解決到
要慢慢練
但係自己聽返把聲係放左,實左
不過音準係死穴🙈

通常係練啲咩 頭先睇到隔離post 話啲老師叫佢幾堂就搵首歌 hea鳩佢 搞到唔敢學 怕做 木木木木
達哥有無考慮去報唱歌班學下?或者可以增加觀眾數

係都我開班啦 想當年Michael Jackson 同我同門師兄弟
近排感冒唱唔到
近排感冒唱唔到

巴打我等你
又係夾埋嘅廣告post
啲戲仲屎過警訊啲賊
我好鍾意唱 我係絲 成日叫朋友唱K 好多朋友讚我唱得好 其實自己有時錄低聽返 覺得啲音準麻麻地 把聲又太薄 好多歌都carry唔到 好想把聲厚返啲 同埋我成日唔夠氣
又係夾埋嘅廣告post
啲戲仲屎過警訊啲賊

咁岩講依個話題姐 巴打都係愛唱歌之人?
一齊討論下
我好鍾意唱 我係絲 成日叫朋友唱K 好多朋友讚我唱得好 其實自己有時錄低聽返 覺得啲音準麻麻地 把聲又太薄 好多歌都carry唔到 好想把聲厚返啲 同埋我成日唔夠氣

Same 自己錄聽番好畢
留名
好鍾意唱 應該都嚇唔死人 不過唔識錄上黎
一齊玩啦,可以錄歌練歌
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.es.hsing

咩黎 係咪好似天籟k歌果啲咁 但係我覺得啲評分好流
好鍾意唱 應該都嚇唔死人 不過唔識錄上黎

之前係高登見人po個網 但係唔記得咩黎 有無巴絲知
鍾意唱 但唔好聽
究竟點先唱得好聽
鍾意唱 但唔好聽
究竟點先唱得好聽

巴打聽開咩歌 閒時又會哼咩歌
一齊玩啦,可以錄歌練歌
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.es.hsing

咩黎 係咪好似天籟k歌果啲咁 但係我覺得啲評分好流

唔係評分,只係純純粹分享,記得之前有段時間高登好興,爆咗幾個1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞