[提前封王] F1 2017 墨西哥站 討論區 之 黑帝君臨

394 回覆
13 Like 52 Dislike
Max turn one炒落去
2021 賓士:Ham + Max

Ham 話:到時我8屆,Max , 攪到拉利20年無冠嘅任務我交比你啦
MAX 同 VET 嘅頭排起步實一地花生

bang bang bang

隨時第一個灣就見證咸狗做四屆

唉 好鬼驚條傻仔係vettel 後面
亂鳩咁隊

一個lock up就夠

未洗去到一號灣,頭排兩個都好想要呢站冠軍,Vet 急需一個冠軍嚟塞住拉利高層把口,Max 就覺得自己係呢站race pace 最快果個,只要起步擒到Vet 就可以拉開,劇本:Vet 起步使出招牌式閘車,Max 唔讓

亂鳩咁隊

一個lock up就夠

未洗去到一號灣,頭排兩個都好想要呢站冠軍,Vet 急需一個冠軍嚟塞住拉利高層把口,Max 就覺得自己係呢站race pace 最快果個,只要起步擒到Vet 就可以拉開,劇本:Vet 起步使出招牌式閘車,Max 唔讓

劇本已經寫好

今站Vet起步閘Max, Ham係P3衝上黎夾三文治

賽後調查話Ham為WDC專登撞車,所以DQ Ham全年成績

最後77係Abu Dhabi反勝Vettel贏WDC

亂鳩咁隊

一個lock up就夠

劇本已經寫好

今站Vet起步閘Max, Ham係P3衝上黎夾三文治

賽後調查話Ham為WDC專登撞車,所以DQ Ham全年成績

最後77係Abu Dhabi反勝Vettel贏WDC

motogp果邊我康已經拎咗車隊總冠軍
鬥埋last 華倫西亞站mm93 好大機會再衛冕

未完場都唔好失望住…

未完場都唔好失望住…

唉 mm93 下一場差唔多只要唔炒車就可以羸到總冠軍

未完場都唔好失望住…

望下f1 先啦

未完場都唔好失望住…

望下f1 先啦

😂唔知會唔會moto gp同F1一樣
可以挨到最後一場先分勝負

未完場都唔好失望住…

望下f1 先啦

😂唔知會唔會moto gp同F1一樣
可以挨到最後一場先分勝負

咁大個人,仲咁多幻想既你
Lets go
有冇人係度?

Reddit 條link裡面總有一條啱你
劇本!
神已被擊倒
ham痴埋去做咩
RIC 9th
牛今年就係輸副renault 偈
唔通真係max又拎冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞