[提前封王] F1 2017 墨西哥站 討論區 之 黑帝君臨

394 回覆
13 Like 52 Dislike

下年捧細牛

冇魚雷支持唔落

有homda

你字都串錯

廢打?

Handa?

Hamda

冇魚雷支持唔落

有homda

你字都串錯

廢打?

Handa?

Hamda

冇魚雷支持唔落

有homda

你字都串錯

廢打?

Handa?

Hamda

Humda?
F1新手問一問,車與車之間既距離係車裏面有sensor 計定係用gps

條Track同架車有大量Sensor
F1新手問一問,車與車之間既距離係車裏面有sensor 計定係用gps

網上有冇source 打咩keyword 可以搵到

網上有冇source 打咩keyword 可以搵到

F1 Telemetry System
http://feedproxy.google.com/~r/f1fanatic/~3/RfyC6gB5348/

The intended specification of the 2021 power units is as follows:

1.6-litre, V6 turbo hybrid
3,000rpm higher engine running speed range to improve the sound

Prescriptive internal design parameters to restrict development costs and discourage extreme designs and running conditions

Removal of the MGU-H

More powerful MGUK with focus on manual driver deployment in race together with option to save up energy over several laps to give a driver controlled tactical element to racing

Single turbo with dimensional constraints and weight limits

Standard energy store and control electronics

High level of external prescriptive design to give ‘plug-and-play’ engine/chassis/transmission swap capability

Intention to investigate tighter fuel regulations and limits on number of fuels used
http://feedproxy.google.com/~r/f1fanatic/~3/RfyC6gB5348/

The intended specification of the 2021 power units is as follows:

1.6-litre, V6 turbo hybrid
3,000rpm higher engine running speed range to improve the sound

Prescriptive internal design parameters to restrict development costs and discourage extreme designs and running conditions

Removal of the MGU-H

More powerful MGUK with focus on manual driver deployment in race together with option to save up energy over several laps to give a driver controlled tactical element to racing

Single turbo with dimensional constraints and weight limits

Standard energy store and control electronics

High level of external prescriptive design to give ‘plug-and-play’ engine/chassis/transmission swap capability

Intention to investigate tighter fuel regulations and limits on number of fuels used

red bull honda 新火車
十幾廿年前已經有1.6 vect
今次康打重唔威威豬
今次康打重唔威威豬

1.6-litre, V6 turbo hybrid係同宜家既standard一樣喎
今次康打重唔威威豬

1.6-litre, V6 turbo hybrid係同宜家既standard一樣喎

咁冇左個mguh又爭d ge
btw咁起步未個個係度拉龜
今次康打重唔威威豬

其實宜家副偈都係得BENZ係整得好,其他三間廠都
佢呢堆例都係簡化返副偈令到其他廠有競爭力,
拉龜又唔一定家喎,宜家副偈咪又係做到TRACK RECORD
啲黑科技雖然成日被BAN,但啲車既進步一樣都係有
今次康打重唔威威豬

少樣嘢壞是咪唔洗罰格罰到去印度咁遠
今次康打重唔威威豬

lmp1淨用mguk都可以做到差唔多一半馬力由摩打出
f1既技術水平都唔洗太擔心齋mguk唔夠做
mguk技術成熟咁多唔同引擎廠差距應該細好多
今次康打重唔威威豬

18000rpm+turbo
應該好撚好聽
今次康打重唔威威豬

應該好撚好聽

唔好咁大期望
今次康打重唔威威豬

應該好撚好聽

唔好咁大期望

限油限得咁勁想有靚聲聽都難

應該好撚好聽

唔好咁大期望

連車隊都自閹個引擎轉數 fia再加都無咩意思
今次康打重唔威威豬

b16 無牛架清....

應該好撚好聽

唔好咁大期望

係有限fuel flow所以想上轉都上唔到
其實lock up 左個馬力上限會唔會仲好

一係行加磅制度
其實lock up 左個馬力上限會唔會仲好

一係行加磅制度

其實限咗fuel flow已經算係對馬力有限制
只係benz有技術用同樣油量搾更多馬力出黎

應該好撚好聽

唔好咁大期望

仲要一副引擎用咁多站
on99

FIA=ON9

應該好撚好聽

唔好咁大期望

仲要一副引擎用咁多站
on99

FIA=ON9

我都覺on99
不輪不類
Halo又係膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞