[提前封王] F1 2017 墨西哥站 討論區 之 黑帝君臨

394 回覆
13 Like 52 Dislike
https://www.facebook.com/SebastianVettelScuderiaFerrariFans/videos/718122545058807/
拓海seb

啊海,你拎架垃利鏈贏左人地架Benz啊,你係咪有病啊?人地架Benz係爭世界冠軍,你果架係諗住擺係Showroom呃鳩d 有錢佬買車架炸
https://www.facebook.com/SebastianVettelScuderiaFerrariFans/videos/718122545058807/
拓海seb

啊海,你拎架垃利鏈贏左人地架Benz啊,你係咪有病啊?人地架Benz係爭世界冠軍,你果架係諗住擺係Showroom呃鳩d 有錢佬買車架炸

拓海seb

留名支持
留名支持

留名支持康打
我法國G支持康打嘅人數有所上升
我法國G支持康打嘅人數有所上升

睇F1唔支我地HONDA不如唔好睇
我覺得紅牛出黎既人
個個都怨婦feel
之前Vettel 而家Ver
死都覺得無問題 咁多人話有天份有天份
但其實唔好聽講佢 佢都無分 咪死衝爛衝囉
我覺得紅牛出黎既人
個個都怨婦feel

max有父幹,爸爸出黎屌撚死你
我覺得紅牛出黎既人
個個都怨婦feel

2個都係垃圾
FIA為咗做個偶像出嚟不擇手段

鹹都係
我覺得紅牛出黎既人
個個都怨婦feel

2個都係垃圾

鹹都係

咸開頭我覺得係膚色 所以要respect
外國呢味野好緊要
到今年 我覺得有改善既
可能羅斯堡斷左佢攬 令佢化左
話時話 daytona係咪兩座位?
唔知大頭揸唔揸得慣
我覺得紅牛出黎既人
個個都怨婦feel

2個都係垃圾

鹹都係

外國呢味野好緊要
到今年 我覺得有改善既

多左個公公輔助我都化啦
今個星期日motogp 雪邦站後會正式稱王
今個星期日motogp 雪邦站後我康會正式稱王
我覺得紅牛出黎既人
個個都怨婦feel

2個都係垃圾

鹹都係

外國呢味野好緊要
到今年 我覺得有改善既

多得Sky, 日日係咁吹奏
康打世界第一
Charlie whiting 叫ver道歉喎
Charlie whiting 叫ver道歉喎

?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞