[提前封王] F1 2017 墨西哥站 討論區 之 黑帝君臨

394 回覆
13 Like 52 Dislike

康打no.1

康打no.1

俾返玩加油未
俾返玩加油未

可能等緊baby正式退休
其實lock up 左個馬力上限會唔會仲好

一係行加磅制度

其實限咗fuel flow已經算係對馬力有限制
只係benz有技術用同樣油量搾更多馬力出黎

咁玩加磅囉,weight handicap放喺方程式度
管咁嚴 不如統一車架算啦

無玩mguh 同電 即係康打都變賓屎

G持equal engine

咁不如直接睇F2算
俾返玩加油未

可能等緊baby正式退休

佢會退咩 我以為永續喎
Felipe baby 又退休

聽講巴西站最後
然後阿布札比 古碧沙上?
我就唔係好信,不過有可能魚雷頂馬沙個位

聽講巴西站最後

史老竇唔係想有個老野教佢個仔咩?

聽講巴西站最後

史老竇唔係想有個老野教佢個仔咩?

佢係唔想Kubica屌打Troll Troll呀
用AA電算啦F1
[WFC] F1 2017 巴西站 討論區 之 Baby又退休
https://lihkg.com/thread/462254/page/1?ref=web

New Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞