[堅定流] 連登5毛9527身份之謎大踢爆

1001 回覆
68 Like 12 Dislike
[9527~被起底] 再次證明盲反美斯既人都有問題!

CHAN YUK KUEN

請你回應下反美斯既原因

呢種咁on9既行為

為反而反
呢獲我撐9527
個乜乜怪 上面個post真係好鬼
問佢學歷都斯斯縮縮
乜撚嘢sheffield hallam, sheffield都唔係好啦仲要野雞,笑撚死
讀呢d柯創盛有咩分別
其實反熱狗有乜問題?
連登一向反熱狗喎

呢個就睇佢得罪左d唔知咩人

嗱,我就無意捲入你哋嘅糾紛,想問嘅嘢都問晒,
不過我建議妳直接回答晒佢嘅疑問,用行動證明自己真係民主派,
好過搞場大龍鳳互相標籤。

佢根本係學歷同好幾樣野都有造假,冇得答,一答就會收皮穿煲

聽講Gary Chan Yuk Kuen讀既學校係bba排名唔高
只可以做保險狗
其實反熱狗有乜問題?
連登一向反熱狗喎

呢個就睇佢得罪左d唔知咩人

嗱,我就無意捲入你哋嘅糾紛,想問嘅嘢都問晒,
不過我建議妳直接回答晒佢嘅疑問,用行動證明自己真係民主派,
好過搞場大龍鳳互相標籤。

佢根本係學歷同好幾樣野都有造假,冇得答,一答就會收皮穿煲

聽講Gary Chan Yuk Kuen讀既學校係bba排名唔高
只可以做保險狗
呢獲我撐9527
問佢學歷都斯斯縮縮
乜撚嘢sheffield hallam, sheffield都唔係好啦仲要野雞,笑撚死
讀呢d柯創盛有咩分別

如果係野雞,我就唔會講話間學校係百年老店
我可以話比你知,呢間學校全英排40-60,要交paper先畢到業,唔係就咁比錢就攞到學位
你夠膽就打上去,問下有冇呢個學生
佢係拎咩成績畢業

qs只係睇做紙做研究而排,我唔會相信cu排名低過shittyu
柯創盛果d同我果d好唔同,人地買學歷
我就日日夜夜做paper讀返黎
一陣比個證書你望
呢獲我撐9527
問佢學歷都斯斯縮縮
讀呢d柯創盛有咩分別

如果係野雞,我就唔會講話間學校係百年老店
我可以話比你知,呢間學校全英排40-60,要交paper先畢到業,唔係就咁比錢就攞到學位
你夠膽就打上去,問下有冇呢個學生
佢係拎咩成績畢業

qs只係睇做紙做研究而排,我唔會相信cu排名低過shittyu
柯創盛果d同我果d好唔同,人地買學歷
我就日日夜夜做paper讀返黎
一陣比個證書你望

校舍註冊係英國,起碼我可以話比大家知
至於9527佢話我唔可以拎現有學歷報master,死la我fd佢一畢業有shittyu master讀,有fd仲入左hku master of social work

我就可以拎呢個學歷註冊去教書,你可以問下教育局
你唔知唔你所講既野係可以涉及誹謗

1.你話我冒充教師,我個學歷可以註冊做非檢定教員

2.你話我涉及刑事恐嚇,我歡迎你向警方舉報

恐嚇係指有人意圖或行為去做呢類野
咁sm就唔涉及恐嚇

3. 你用google放料係冇事
但未經我許可,就放左d圖出黎
好難唔比人知道你既真正身份係邊個

4. 好快有人打上你公司投訴你,我好快係今日內去警署備案
食花生
支持Gary
支持Gary
支持Gary

9蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞