[堅定流] 連登5毛9527身份之謎大踢爆

1001 回覆
68 Like 12 Dislike
五唔五毛我唔知 我淨係知條友成日盲反美斯貼gif

屌你老母

今日
朋友同我講
公司個Gary Chan Yuk Kuen係浸大bba
利申:朋友任職保險,做安達保險
仲係知道左Gary Chan Yuk Kuen講野1999
係A0,毒到無朋友
你地決定,我都被佢寫到咁,就算做幾多訪問,做幾多民主既野
佢要收錢,要先入為主,搞到我個資格,我就要搵人幫手,證明返自己係個咩人

係唔係民主派,本土, 要聽其言,觀其行,長期觀察既

唔係你自己篤下個鼻話自己係就係

你之前自稱話自己係新派本土(抄人論述
跟住話自己左中右咩都唔係,係茶黨
而家就話自己係民主
但係就同泛民撞區 界票

結論,你既所謂民主派就同呢位參加補選既支那大媽一樣

你咁勁,9527你選
選到選舉係咁表面
社區都關事,因為接到家暴,哺乳空間不足,都係要跟既

有選民被人出言恐嚇 , 威脅要搵野塞肛門同口,可唔可以跟進下

你條狗公,似想被人sm
咁留意Joanna Chau,係咪鍾意左個好激既女仔

屌你老母

今日
朋友同我講
係A0,毒到無朋友

做咩換acc?

你係 chubb 搵到有條友叫 Gary Cxxx xxx xxxx 我即刻買份100M既人壽保險受益人寫你名

唔知你講咩ac
我淨知你做保險,係做chubbcs既朋友放料
我係你,小心d好
社區都關事,因為接到家暴,哺乳空間不足,都係要跟既

有選民被人出言恐嚇 , 威脅要搵野塞肛門同口,可唔可以跟進下

你條狗公,似想被人sm
咁留意Joanna Chau,係咪鍾意左個好激既女仔

有人涉嫌被刑事恐嚇 可以扮睇唔到?

你理人咁多野,都係搵唔到女扑野姐
唔好意思,打擾大家嘈交,
有樣嘢我想補充,候選人要填地址,仲可以公開畀人查到,
除非到時搬去第二度,否則唔好諗住可以隱瞞住址。

屌你老母

今日
朋友同我講
係A0,毒到無朋友

做咩換acc?

你係 chubb 搵到有條友叫 Gary Cxxx xxx xxxx 我即刻買份100M既人壽保險受益人寫你名

唔知你講咩ac
我淨知你做保險,係做chubbcs既朋友放料
我係你,小心d好

周煒琪
我唔係叫GARY XXXX XXX XXXX
我淨係同你既奴隸講過我係瑞安中心返工 不過唔係chubb
我建你聽日可以去瑞安逐層樓拍門搵我出黎

嘩,有料放
9527原來係Gary
Chan Yuk Kuen

陳毓x
係瑞安返工
做chubb
聽日打上去
你條仆街
又奶建制又盲反美斯
我都忍得你耐
你條仆街
又奶建制又盲反美斯
我都忍得你耐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞