[堅定流] 連登5毛9527身份之謎大踢爆

1001 回覆
68 Like 12 Dislike
唉呀!連登5毛9527身份之謎大踢爆

//香港連登討論區會員9527一向在波台立足,除了賭博之外,主要帖子追擊立場為非建制派(泛民/本土/港獨)之人士。最近,他出帖賺錢時得罪了一位女士,令他自己惹上官非。

根據知情人士透露,9527於早年出沒於香港高登討論區。他當時叫作米田共和國他因為瘋狂發帖令人煩擾,給管理員封禁個人帳戶。其後,9527轉到連登活躍起來,亦不停分享賭波心得及追擊立場為非建制派立場為非建制派人士。而9527是次在連登放了社區討論群組的內容,攻擊疑似參與谷友,結果給人知道他是GARY CHAN及臉書假賬號RAY CHAN。

他利用臉書追擊立場為非建制派人士也算,究一不小心遺下不少線索。他習慣利用表情符號在連登洗版,今次在臉書則不斷地給讚。他這樣做,正妹也掉轉頭跑。科科!//

呢鋪台灣網民都知

http://share.youthwant.com.tw/D12165864.html

反熱狗證據

賭波POST

洗版洗到人人憎

疑似再入GP 偷野?
條冚家鏟死緊

我有朋友做保險既,佢聽到CS果邊收到投訴信
個名咁岩叫GARY CHAN,不過後面就有埋GARY CHAN YUK KUEN
內容係講咩就要再問題
小二來兩斤花生
wfc 反正都係垃圾一件
9蛇R.I.P
9527~
日日新鮮日日金
9527 = GARY CHAN =GARY CHAN YUK KUEN = RAY CHAN

得罪女人,冇好下場
LM
希望聽日多D料爆

9527 RIP
Lm
其實反熱狗有乜問題?
連登一向反熱狗喎
其實反熱狗有乜問題?
連登一向反熱狗喎

呢個就睇佢得罪左d唔知咩人
9527好似就係肥絲

我見過佢真人
175左右,肥到同米芝蓮人差唔多
好似住將軍澳
其實反熱狗有乜問題?
連登一向反熱狗喎

嗱,我就無意捲入你哋嘅糾紛,想問嘅嘢都問晒,
不過我建議妳直接回答晒佢嘅疑問,用行動證明自己真係民主派,
好過搞場大龍鳳互相標籤。
其實反熱狗有乜問題?
連登一向反熱狗喎

嗱,我就無意捲入你哋嘅糾紛,想問嘅嘢都問晒,
不過我建議妳直接回答晒佢嘅疑問,用行動證明自己真係民主派,
好過搞場大龍鳳互相標籤。

講真要答既都答左
佢想攞料騷擾我,唔想我選
之前講過,我唔係紅底,由中學到而家都有去下反政府遊行,集會
大至坐旺角,反國教
學位更係英國出品,唔係野雞
放棄左果邊碩士,刪除封email
政政係有副修,我有提過之前ou,後尾想去英國升學所以轉校
票?我未正式去參就話票,王進洋果時同泛民唔夾過,都一樣照去挑戰
要畢業證書既,我可以私下比你望,要論文就問學校
至於訪問,我唔止做過香港01,都做過港台,tvb,獨立媒體既。好難證明到我係紅底,建制班阿太搞婦女事務會係從來唔敢講女性身體自主既,而亦唔會同你講文化保育要點搞。
重點係佢缺德到要所有人陪佢攬炒
我係呢度要講一個好嚴重既指控
佢有跟蹤我返屋企,都唔止一次
9月4日下午5-7點,佢係中環站跟到返將軍澳
10月11日晚上7-10,佢係香港單車館跟蹤我返屋企
警呢就一定要報,至於大家信唔信,你地決定,我都被佢寫到咁,就算做幾多訪問,做幾多民主既野
佢要收錢,要先入為主,搞到我個資格,我就要搵人幫手,證明返自己係個咩人
都係果句,教育同道德直接掛鈎,要選既,我會唔做中小學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞