LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #5 New Single《ASH》29/11發售

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
病左?

咁q多job唔病就奇啦 早排話ASH発売決定個陣都講過,咁多job真係唔驚條友有事?

前年5月Laucher tour 個陣都大病過一次
宜家又黎

幅圖

希望快啲好返

希望打少D splatoon 休息多D

今日出MARIO ODYSSEY, 想射波打機姐

佢地全特

收到風佢地全特仲要每間都要兩份

我呢d港包尾淨係日森算

新星堂 訂咗一間一隻

全日本每間新星堂一隻

病左?

咁q多job唔病就奇啦 早排話ASH発売決定個陣都講過,咁多job真係唔驚條友有事?

宜家又黎

幅圖

希望快啲好返

富奸症候群?!
病左?

宜家又黎

幅圖

希望快啲好返

不如話今日有得訂iphonex

宜家又黎

幅圖

希望快啲好返

不如話今日有得訂iphonex

射聽日波更係今晚打通宵
一陣買機同LiSA打Mario

我同LiSA 一部機兩份打

我同LiSA 一部機兩份打

我捉住佢手仔一齊打呀
我唔會同你班毒撚打機囉
我唔會同你班毒撚打機囉

買左12switch左右互搏未
我唔會同你班毒撚打機囉

買左12switch左右互搏未

左手同右手打
佢訓緊教
唔好嘈住佢
同我一樣
同我一樣

Hi藍井絲
同我一樣

Hi藍井絲

其實係我約左LiSA
同我一樣

Hi藍井絲

其實係我約左LiSA

同我一樣

秋風起傷風感冒好平常啫

.......
就算傷風感冒都唔會幾日都唔tweet掛
其實sony係咪規定左拎特殊假就唔可以用sns架...?
休息ma要
休息ma要

以佢既性格真係好濕碎既病既話應該好快叫d人唔好擔心
我最怕係佢既狀況連呢樣野都做唔到
當然冇事就最好
不要再
休息ma要

以佢既性格真係好濕碎既病既話應該好快叫d人唔好擔心
我最怕係佢既狀況連呢樣野都做唔到
當然冇事就最好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞