LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #5 New Single《ASH》29/11發售

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
lm
有冇第3首聽?

台灣FB page

好好聽啊 一開始就跟住佢鳩嗌 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~
有比較就覺得ASH好渣

我每隻碟都唔太鍾意第三首歌

又係 上隻碟隻sweet friendship好正 第二首嚟

田淵作個首唔正咩 屌打アタヒロ
又係小南作曲

一開波掃Chord果度心諗咁有小南泰葉feel既
原來真係佢作
有冇第3首聽?

台灣FB page

好好聽啊 一開始就跟住佢鳩嗌 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~
有比較就覺得ASH好渣

我每隻碟都唔太鍾意第三首歌

又係 上隻碟隻sweet friendship好正 第二首嚟

田淵作個首唔正咩 屌打アタヒロ

鐘意啊 田淵神自己隊band我都有聽
紅白冇LiSA 不想活了
紅白已經冇睇既價值

Kthxbye
紅白已經冇睇既價值

SEKAOWA
紅白已經冇睇既價值

SEKAOWA

淨睇sekaowa,little glee monster同椎名林檎
https://twitter.com/lisa_olive/status/931092839840153601

其實啊姐寫野係幾勁
啲歌詞隨便抽一句都可以做極佳嘅copywriting
https://twitter.com/lisa_olive/status/931092839840153601

其實啊姐寫野係幾勁

shirushi~

其實啊姐寫野係幾勁

shirushi~

阿姐自己寫個d特別有feel
好靜
好靜

你搞慶個場佢
今日唱JUMP!!同Sailor Spark Operation!果陣有d位失聲, 夾硬唱完之後又好似冇事咁直落完場
今日唱JUMP!!同Sailor Spark Operation!果陣有d位失聲, 夾硬唱完之後又好似冇事咁直落完場

全通

全通

全通

去左幾場姐
噚日真係嚇一嚇
幾場姐
「ANISON DREAM STAGE 2017」
演出歌手:綾野ましろ、angela、OxT、下地紫野、田村直美、MICHI(五十音順)
日期:2017年11月21日(星期二)
開場時間:晚上6:30
開演時間:晚上7:30
會場:旺角麥花臣場館

Binc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞