LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #5 New Single《ASH》29/11發售

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

因為條鞋帶而買左對con屎

https://twitter.com/LiSA_OLiVE/status/904988180981497856
收哂vans同cons 2家茶禮

不過咁襯唔識欣賞 男仔點著呀

vans ok cons 不了

型就著咩都型架啦

因為條鞋帶而買左對con屎

https://twitter.com/LiSA_OLiVE/status/904988180981497856
收哂vans同cons 2家茶禮

不過咁襯唔識欣賞 男仔點著呀

vans ok cons 不了

型就著咩都型架啦

港一
今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢
今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

LiSA confirmed.
今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

唔好咁啦
呢個post 實好快爆 因為遲啲有香
呢個post 實好快爆 因為遲啲有香

今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

唔好咁啦

lisa(70) confirmed
今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

唔好咁啦

經過那些年
香港in 2018!!!!!!
今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

唔好咁啦

經過那些年

華麗轉身 catch the moment
今年c3掛埋afa名
唔知索尼會唔會發功呢

唔好咁啦

經過那些年

華麗轉身 catch the moment

迷人Pink Lady 我心跳加速因你起
迷人Pink Lady 誰人願細細讀情詩 愛要及時

say my name の片想い中文版

你去IFC排定隊先啦

say my name の片想い中文版

Pink Ladyの片想い
私のことに気づいてほしいのです
yui(30)原來有2件,離埋婚

呢個就真係mk妹啦
唔知織部里沙幾時結婚呢

離左婚?
唔知織部里沙幾時結婚呢

會員織部里沙?
個離婚topic好痴線
唔知織部里沙幾時結婚呢

會員織部里沙?

鈴木達央?

發夢冇咁早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞