【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVII

1001 回覆
16 Like 4 Dislike

終於係法國買到隻碟

fauve - blizzard

弓起巴打
你係羊仔?咁多人去法國跟怪獸頭去叫G

唔係
我住歐洲另一個國家
飛巴黎好平

我個回覆係針對性人人唔同
基巴問我實指人去基巴區

求推介

巴基斯坦歡迎你
SATELLITE YOUNG - SATELLITE YOUNG

https://satelliteyoung.bandcamp.com/album/satellite-young

J Pop( Retro)/ Synth Pop/ Synthwave

好鬼80年代 D disco 音效好盞鬼

蓬啪蓬啪蓬蓬啪,丁丁丁丁櫈櫈櫈。
SATELLITE YOUNG - SATELLITE YOUNG

https://satelliteyoung.bandcamp.com/album/satellite-young

J Pop( Retro)/ Synth Pop/ Synthwave

好鬼80年代 D disco 音效好盞鬼

聽朝試下聽

終於係法國買到隻碟

弓起巴打

唔係
我住歐洲另一個國家
飛巴黎好平

基巴問我實指人去基巴區

求推介

巴基斯坦歡迎你

終於係法國買到隻碟

弓起巴打

唔係
我住歐洲另一個國家
飛巴黎好平

基巴問我實指人去基巴區

求推介

巴基斯坦歡迎你

嚟new york 我帶你去stonewall inn 朝聖

heart-shaped box好正
Gallons of Rubbing Alcohol Flow Through the Strip首歌即興
賣甩左張clockenflap 飛之黎個人輕左 食野多左 跑步都快左

弓起巴打

唔係
我住歐洲另一個國家
飛巴黎好平

基巴問我實指人去基巴區

求推介

巴基斯坦歡迎你

嚟new york 我帶你去stonewall inn 朝聖

賣甩左張clockenflap 飛之黎個人輕左 食野多左 跑步都快左

我淨係想睇水曜日同粉紅a

訓教碟

訓教碟

我有時都聽呢隻瞓

最近養成咗播歌瞓覺嘅習慣

訓教碟

我琴晚都係聽hammock訓
https://instagram.com/p/BbCI5XajkZ2/

Mayhem的Dead
外表正正常常.....
估唔到細個比人欺凌、內心極之黑暗...

John Coltrane Sextet - Blue Train

Jazz

https://itunes.apple.com/hk/album/blue-train/id404553616?l=en

傳奇人物唔洗多介紹 btw 其實我對啲有Jazz味嘅嘢多數都無力抗拒嘅
屌 okc
回錯post
回錯post

屌 okc

ok
阿蛆問我點解今日冇人講嘢
阿蛆問我點解今日冇人講嘢

可能大家都喺其他po講indie嘢再話回錯po都未定
nirvana三隻大碟大家點排
自己聽咗兩隻
暫時in utero > nevermind
nirvana三隻大碟大家點排
自己聽咗兩隻
暫時in utero > nevermind

剩係聽過nevermind, nirvana 我都麻麻
屌 okc

竟然輸咗

boston 7連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞