點解愈來愈多90後從事金融業?係咪好好撈?

352 回覆
357 Like 5 Dislike
有人1個月50萬, 有人1個月8千。
有客輸清光, 有客贏到請食飯。

個本質同賭波差唔多, 你買大, 開大就贏, 開細就輸
但又同股價一樣好多"才經分析C"

咁直屌波仲高水

D人信"才經分析C", 都唔信足球, 咁有咩計姐。
過大海賭都有女望下, 水果食下。

其實如果真係有料,識炒既係咪應該自己炒

多數都係自己有料, 多數人都相信自己識炒。

咁都有人想洗白

唔使玩we7咩?
有無聽過叫你入去做叫你玩埋一份?

因為只要有trade

個super / manager / 上線就有佣分

你輸晒呀?

安心搵街外水魚啦

贏?

叫你繼續玩,因為我有佣收

不過,一星期後你仲有錢剩先算啦
警察做野拉晒班友最好
今年今日仲有人買倫敦金既咩 嫌錢多?

咁直屌波仲高水

D人信"才經分析C", 都唔信足球, 咁有咩計姐。
過大海賭都有女望下, 水果食下。

有水果食架
D iBanker 同 Corporate Lawyer都揾得唔夠我多
呢班人個呀頭做撚到又林寶又拉利 住比華利山
呢班人個呀頭做撚到又林寶又拉利 住比華利山

岩岩先見到係facebook請人

「明」人剪綵,唔知係朱元璋定張居正
牛b死了

Matt ng
正宗係著起龍袍唔似太子
正宗係著起龍袍唔似太子

條友個樣成個小學雞咁 都搵到水魚

LM睇班柒頭幾時仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞