點解愈來愈多90後從事金融業?係咪好好撈?

352 回覆
357 Like 5 Dislike
職業騙徒
無需經驗學歷 月入十萬

長昇控股有限公司暨
天裕娛樂文化有限公司
開業酒會🍾#
長昇控股集團(香港)有限公司于2017年10月22日13:30pm在紅磡嘉里酒店二樓大宴會廳舉行盛大的開業酒會!
現場將邀請香港媒體&國內媒體記者到場道賀,并邀請一眾國內藝人、香港明星出席活動,藝人包括:Bob林盛斌、張繼聰、羽翹、吳浩康等,更會為大家送上精彩的演出,并一同見證一眾長昇控股集團有限公司的升職儀式,
張建聲(招積)做頒獎嘉賓。
🎊10.22約定你喇🎊
Ps:我很快就會追到你們的😎

長昇控股有限公司暨
天裕娛樂文化有限公司
開業酒會🍾#
長昇控股集團(香港)有限公司于2017年10月22日13:30pm在紅磡嘉里酒店二樓大宴會廳舉行盛大的開業酒會!
現場將邀請香港媒體&國內媒體記者到場道賀,并邀請一眾國內藝人、香港明星出席活動,藝人包括:Bob林盛斌、張繼聰、羽翹、吳浩康等,更會為大家送上精彩的演出,并一同見證一眾長昇控股集團有限公司的升職儀式,
🎊10.22約定你喇🎊

長昇控股有限公司暨
天裕娛樂文化有限公司
開業酒會🍾#
🎊10.22約定你喇🎊

隻撈弱左d wo

車都無部點得呀

長昇控股有限公司暨
天裕娛樂文化有限公司
開業酒會🍾#
🎊10.22約定你喇🎊

隻撈弱左d wo

車都無部點得呀

架車好撚核突,磨砂色。

長昇控股有限公司暨
天裕娛樂文化有限公司
開業酒會🍾#
🎊10.22約定你喇🎊

隻撈弱左d wo

車都無部點得呀

架車好撚核突,磨砂色。

倫敦金班 mk
成班mk仔
成班mk仔女 其實幾想入去識女>搵錢
連登仔見到死人冧樓新聞就拍曬手掌
但又吊7倫敦金呃人唔好 講到好似好有良心咁
咩心態
定只係唔抵得人地唔洗好似你捱得咁辛苦 但搵錢多過你

無聽過魚蛋論?
有冇巴打有報金融從業員 資格,1,7,8考試

好多錢
睇唔L明
有無人解釋下

有咩唔明 好難明咩?去睇下倫敦金原理 就知佢地點樣呃人架啦

我唔明點解做得起
仲做到咁大規模咁L揚
我以為會收收埋埋
唔怕畀人臥底拉或者對家破壞或者傳媒報道咩?
香港真係愈黎愈痴撚線,公然呃錢都可以咩事都冇
睇唔L明
有無人解釋下

有咩唔明 好難明咩?去睇下倫敦金原理 就知佢地點樣呃人架啦

我唔明點解做得起
仲做到咁大規模咁L揚
我以為會收收埋埋
唔怕畀人臥底拉或者對家破壞或者傳媒報道咩?

你要明本身倫敦金係唔犯法,再者倫敦金係不受證監會及銀行公會規管 即係話你係到做啲咩手腳,法律都係唔可以拉你 (呢樣先係傳媒同好多人話倫敦金係呃人嘅論點)。

犯法嘅係啲經紀 經紀用大話呃人去買先係犯法。或者真係做得太過份差佬先會做野。再者當有需要時公司咪扔個經紀出去坐監或者被黑社會斬囉,對公司冇損失。

傳媒報道左好多年啦 以前到依家都已經報道過同埋人係有貪念唔貪又點會被人呃?
點睇AXA ? 一撚樣?
圖入面大概有5%人搵到食
95%乞食咁啦

100人入面
應該得1個屎忽撞棍開到下單呃阿婆

依加9成做大陸客
香港人麻煩會搵上門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞