點解愈來愈多90後從事金融業?係咪好好撈?

352 回覆
357 Like 5 Dislike
精神呀!
做到上線級個啲30-40萬一個月係基本
近一百萬都大有人在

因為全部都係 錢唔過得銀行
所以啲人買幾十萬既錶都係比現金
就算月入幾十萬又如何?
咪又係靠呃

一百個之中都唔知有無一個

月入幾十萬又誇左d

Team head有嫁

點會冇
一個客開個倉都幾球野,仲未計補倉果啲

有無見過呢啲人, 食個晏, 幾十蚊餐都要分開買單
個個身光頸靚, 好肉酸
仲衰過保險狗
日日扮成功人士
扮幫客賺好多錢
連自己都呃埋
係咪班才俊今日沽爆個市
做過
佢地呃人嗰啲錢係用公司模擬銀行
姐係同一個網站 水魚係用真錢 佢地係用game錢

利申 搵唔到食嗰95%
地產拉客. 金融. COOL CALL. 呢幾樣係佢地大部分去開既遊玩區
做過

利申 搵唔到食嗰95%

識有個pt 禁幾下話又賺5百幾
可唔可信?
做過

利申 搵唔到食嗰95%

可唔可信?

玩demo

D數可以自己入你會當真?
我懷疑佢地就係搬左我公司座大廈

日日成班mk仔係門口食煙,啲車又泊哂係門口唔怕抄牌,當中好多跑車
做過

利申 搵唔到食嗰95%

可唔可信?

做過 真既
做過

利申 搵唔到食嗰95%

可唔可信?

做過 真既

其實好睇機會,功力同你個上司
如果你上司鐘意阻人發圍既你唔會搵到錢
就算月入幾十萬又如何?
咪又係靠呃

一百個之中都唔知有無一個

月入幾十萬又誇左d

Team head有嫁

點會冇
一個客開個倉都幾球野,仲未計補倉果啲

好撚似FB個D賭波報料圖
精神呀!仆你個街有個fd

做緊 日日話要努力搵錢 係呀努力呃鳩人錢
有人1個月50萬, 有人1個月8千。
有客輸清光, 有客贏到請食飯。

個本質同賭波差唔多, 你買大, 開大就贏, 開細就輸
但又同股價一樣好多"才經分析C"

其實如果真係有料,識炒既係咪應該自己炒

有料既做左大公司顧問啦 老底都7,8皮左右 得閒上電視9up幾句寫下文穩穩陣陣仲炒條春咩

有料既做左大公司顧問啦 老底都7,8皮左右 得閒上電視9up幾句寫下文穩穩陣陣仲炒條春咩

識炒都要有水喉

咁直屌波仲高水

你講少左個factor

班友賺錢係靠買賣賺佣

佣起你本金度扣

就算你蝕晒個mk都可以賺到笑

所以佢地一有新戶口就會瘋狂交易

你話瘋狂交易係贏定輸?

仲未計玩私服個d假trade

會唔會咁好心比你贏?

初期可能會

回返少少比你等你加注先再殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞