達哥直斥電視直播人大和施政報告毫無意義,播吓都市閒情... 煮下餸咁仲好!

156 回覆
937 Like 14 Dislike
https://www.twitch.tv/videos/183162570

00:39:33:十九大冇乜好睇,通常都即刻轉台
00:39:43:市民知道咗呢啲嘢都冇意思,跟住做又無獎
00:39:55:施政報告直頭係廢,純綷交功課,做個樣俾你哋睇,市民有意見都唔會接受咖啦
00:40:32:施政報告唔會有特別嘅嘢幫助到
00:41:09:所以聽嚟都係白聽,CUT鬼咗個節目去啦,播嚟把鬼咩?播下都市閒情仲好啦 ,煮下咩餸...

廢青覺得十九大,施政報告無意義係好正常

咁你覺得有咩意義,對我哋有咩好處?

對整個社會發展好有影響。

好處??自然一堆,但對廢青黎講除左派錢之類的確無好處

所謂既社會發展就係商家利益
對小市民有咩關係?

係要我講既,咁就求其講幾個

1. 公共交通費用津貼
2. 首200萬利得稅降至8.25%
3. 綠置居
4. 取消強積金對沖安排將會數月內提出
5. 資助興建大學宿舍

以上5點受惠唔到就係廢青?
prove?
唔好話交津嗰少少錢就叫受惠喎

同埋唔該睇清楚,我幾時話以上五點受惠唔到係廢青,你語文能力睇黎有d問題。

如果你睇哂施政報告全部,發覺一樣都受惠唔到,我可以99% 肯定你係廢青黎

99% 係概率,概念係confidence interval, 即係無必然性,懂??

咁你點得出99%呢個概率呢?

誰說概率一定要計出來??主觀概率,懂??

我100%肯定你係on9
根本有一半人口都受惠唔到
仲有,你受惠既定義係咩?
我比舊屎你食再比鮑魚你食係咪受惠?
根本年年都係比十舊屎香港人食
再比十舊鮑魚有錢人
唔好問我點計出黎,主觀概率

我上面從黎無提過「受惠」兩隻字,所以唔存在你所講你受惠既定義。你既閱讀能力睇黎有待加強。

至於你話我100% 係on9 ,係你未定義on9 之前,我係無法認同或反駁,至於問人個%點計出黎,只有智商低既人先會問。

如果你睇哂施政報告全部,發覺一樣都受惠唔到,我可以99% 肯定你係廢青黎

冇提過?

我柒左,sorry
https://www.twitch.tv/videos/183162570

00:39:55:施政報告直頭係廢,純綷交功課,做個樣俾你哋睇,市民有意見都唔會接受咖啦
00:41:09:所以聽嚟都係白聽,CUT鬼咗個節目去啦,播嚟把鬼咩?播下都市閒情仲好啦 ,煮下咩餸...

講完又可以走數,咁預先聽嚟做乜?

1. 公共交通費用津貼
3. 綠置居
5. 資助興建大學宿舍

prove?

同埋唔該睇清楚,我幾時話以上五點受惠唔到係廢青,你語文能力睇黎有d問題。

99% 係概率,概念係confidence interval, 即係無必然性,懂??

再比十舊鮑魚有錢人

我上面從黎無提過「受惠」兩隻字,所以唔存在你所講你受惠既定義。你既閱讀能力睇黎有待加強。

至於你話我100% 係on9 ,係你未定義on9 之前,我係無法認同或反駁,至於問人個%點計出黎,只有智商低既人先會問。

唔好覆佢地啦,一味捉字蚤,幻想到佢地覺得自己好威威個樣

廢中藍絲改埋D ON9名想埋堆

1. 公共交通費用津貼
3. 綠置居
5. 資助興建大學宿舍

prove?

再比十舊鮑魚有錢人

唔好覆佢地啦,一味捉字蚤,幻想到佢地覺得自己好威威個樣

廢中藍絲改埋D ON9名想埋堆

又一隻
達狗收得中資錢多心虛扮親民

有咩時候達哥立場唔一樣既可唔可以舉個例

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

真心達哥好幸福,俾著其他人講呢句,呢度反咗佢十世啦

呢句真

早排睇睇下反黑, 真佢中資+抹黑英國都唔撚睇

真係叫唔識真人黎計, 佢親中都叫隻眼開隻眼閉

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

呢句真

人地正正經經為夢想努力,都要比人標籤做奶共
唔通真係靠香港個臭閪市場同埋環境發圍咩

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

呢句真

係香港地,開個subscribe都要比人話係乞衣,一講到錢就當你麻瘋佬
真係當人可以光合作用過日子,得啖笑

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

呢句真

係香港地,開個subscribe都要比人話係乞衣,一講到錢就當你麻瘋佬
真係當人可以光合作用過日子,得啖笑

有啲人親中,而且係為咗奉承而指鹿為馬,倒果為因,嗰啲人緊係會令人反感

有啲人親中,但都會指出大陸既不是,持平分析,唔係為錢而親,當然會令人冇咁反感

呢個唔係政治取向,係人格問題
春袋
仲睇達哥? 梗係睇伍乞兒同笑波子喇
離題問下達哥下半場點解要轉玩隻咁低清既GAME
另外有人睇直播既人話過達哥啲片唔夠清
我睇鬼佬玩FIFA啲片好清 達哥啲片真係爭啲

利﹕唔係日日追

人地鬼佬已經上到1440p/2160p
達哥utube重溫仲停留緊720p
佢twitch果邊上到1080p
但佢唔肯將utube重溫上1080p

重溫好多時都係on the go 坐車手機
所以720p都夠
1080 佢又要render 耐啲浪費晒啲時間

你講既野同56k夠上網有咩分別
仲有好多人用電腦睇
就佢地就要就手機果班睇720p?
Render片慢講到尾都很係達哥自己on9
唔知比邊個水左砌部垃圾電腦
佢搵咁多錢
砌部top class spec既電腦
出2160p都唔係問題

我諗起呢條片
有錢的確係咩都得
但佢都要識用先得架
同埋多數係唔跟list買自己擇先會玩到盡

https://youtu.be/TNL7uk6tlmE
又搏上位
弱智先會睇人打機
見到而家啲波台狗就覺得可憐
淪落到要扮撐政府
俾人屌就眾人皆醉我獨醒
林狗仲好笑過你地啦
又搏上位
弱智先會睇人打機

人如其名
樓豬曲線害達哥

所謂既社會發展就係商家利益
對小市民有咩關係?

香港都話有影響

19大 呢個垃圾 聽來有咩影響

成堆共狗錄音機
樓豬曲線害達哥

咁多網絡紅人 點解要針對達哥
有冇得聽返

件垃圾唔敢當住幾千人前講,淨係識等啲人散哂先死出黎用chatroom講就知佢心虛

原來你條傻鳩以為D 對話係 chat room 打

呢條5毛狗黎
離題問下達哥下半場點解要轉玩隻咁低清既GAME
另外有人睇直播既人話過達哥啲片唔夠清
我睇鬼佬玩FIFA啲片好清 達哥啲片真係爭啲

利﹕唔係日日追

自從amd事件之後
佢只係set 720p做直播....

果隻低清小game,係特登做成80代風格,隻game極高評價....

我最主要係睇FIFA 有時一轉GAME就關
其中一個令我唔係日日睇既原因
真係唔夠清 有時寧願睇鬼佬
有無唔係盲撐既FANS可以係直播果時俾下意見
我留個言俾下意見都負評

第一次聽人講睇達哥鳩點搬係睇佢踢波
條友踢波咁撚屎,不嬲都係聽佢鳩噏架咋喎

因為我自己有玩FIFA
所以鍾意睇FIFA
如果達哥唔係講中文 我真係正係睇鬼佬就算
因為啲畫質真係差好遠
不過呢個POST見識到點解咁多人屌達哥FANS
真係好撚惡 俾下意見唔係惡意批評都負評
可見真係完全唔接受任何意見
就同樓上講果集 達哥講施政報告一樣

有乜好睇 話明係報告 做個樣姐
你聽完話邊到要改佢會唔會聽?
又唔改得 跟住做又無獎 咁睇黎做乜?

達哥話政府霸道 點知自己啲小學雞FANS都一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞