達哥直斥電視直播人大和施政報告毫無意義,播吓都市閒情... 煮下餸咁仲好!

156 回覆
937 Like 14 Dislike
達狗又黎食兩家茶禮

一邊數人仔一邊撚連登仔
達狗收得中資錢多心虛扮親民

有咩時候達哥立場唔一樣既可唔可以舉個例

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

班盲撐撚永遠聽唔到呢d架

唔係盲撐,達囝今舖真係高汁,身為公眾人物,講咗啲其他人唔會夠膽講嘅嘢出嚟,公私分明,唔會因為同中資有來往而全面奶共討好人
達叔d見解幾時都咁一語中的
呢排啪左藥係咁講
尋日又屌地鐵
達狗又黎食兩家茶禮

一邊數人仔一邊撚連登仔

照咁睇似係達哥撚紅資多d,
錢照收,但照倒你米
多謝支持
時時將商業行為同政治拉埋黎講
有大陸佬投資就話奶共 on99
好特別咩?普遍港豬都會咁諗㗎啦
咁真係
睇下安德尊李錦聯仲好過睇人大個傻尻係到廢up
講完又唔撚關我事既屌
反達係因為政見咩
你第一次聽咩
奶共達
我諗無乜人覺得有意義或者想聽
支那人都唔會聽喇
達哥鬧黨,反達:一邊奶共,一邊偽善扮親民

達哥唔鬧,反達:奶共奶到變哂質,以前都會鬧下

離題問下達哥下半場點解要轉玩隻咁低清既GAME
另外有人睇直播既人話過達哥啲片唔夠清
我睇鬼佬玩FIFA啲片好清 達哥啲片真係爭啲

利﹕唔係日日追

利﹕唔係日日追

人地鬼佬已經上到1440p/2160p
達哥utube重溫仲停留緊720p
佢twitch果邊上到1080p
但佢唔肯將utube重溫上1080p

利﹕唔係日日追

人地鬼佬已經上到1440p/2160p
達哥utube重溫仲停留緊720p
佢twitch果邊上到1080p
但佢唔肯將utube重溫上1080p

可能係達哥部垃圾電腦gen1080p片要好耐
所以佢出720p就算
數住銀紙討好你班毒撚就開心成咁😂😂😂

利﹕唔係日日追

自從amd事件之後
佢只係set 720p做直播....

果隻低清小game,係特登做成80代風格,隻game極高評價....

利﹕唔係日日追

自從amd事件之後
佢只係set 720p做直播....

果隻低清小game,係特登做成80代風格,隻game極高評價....

我最主要係睇FIFA 有時一轉GAME就關
其中一個令我唔係日日睇既原因
真係唔夠清 有時寧願睇鬼佬
有無唔係盲撐既FANS可以係直播果時俾下意見
我留個言俾下意見都負評
佢好快會後悔自己講錯野啦, 不過佢講真話je, 個台得返師奶睇, 播吓煮野仲好啦, 鬼知你乜Q 19大咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞