達哥直斥電視直播人大和施政報告毫無意義,播吓都市閒情... 煮下餸咁仲好!

156 回覆
937 Like 14 Dislike
唔好聽就話你政治冷感
有冇得聽返

件垃圾唔敢當住幾千人前講,淨係識等啲人散哂先死出黎用chatroom講就知佢心虛

原來你條傻鳩以為D 對話係 chat room 打

有時覺得蠢既人死係對社會既一個極大貢獻
達狗收得中資錢多心虛扮親民

有咩時候達哥立場唔一樣既可唔可以舉個例

盲反到講岩聽說話叫心虛

唔鍾意達仔既佢講咩做咩都俾人話架啦
達哥:我哋中國人
咁都市閒情又真係幾高質
今晚番去當電台聽番先
岩啊 睇胡慧中 好過睇班廢老
離題問下達哥下半場點解要轉玩隻咁低清既GAME
另外有人睇直播既人話過達哥啲片唔夠清
我睇鬼佬玩FIFA啲片好清 達哥啲片真係爭啲

利﹕唔係日日追

自從amd事件之後
佢只係set 720p做直播....

果隻低清小game,係特登做成80代風格,隻game極高評價....

AMD 事件係咩?
離題問下達哥下半場點解要轉玩隻咁低清既GAME
另外有人睇直播既人話過達哥啲片唔夠清
我睇鬼佬玩FIFA啲片好清 達哥啲片真係爭啲

利﹕唔係日日追

自從amd事件之後
佢只係set 720p做直播....

果隻低清小game,係特登做成80代風格,隻game極高評價....

AMD 事件係咩?

之前佢啱啱換機嗰陣成日開開下台Blue screen

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

到底你地呢d所謂本土派幾撚時先醒 唔係話你唔認中國人就唔係中國人架 腳踏實地諗下點令國際諗同港獨 而唔係成日係到打飛機 你地客觀咁自稱中國人就批鬥人 成班小學雞咁 頂你地唔撚順
啲盲反撚又出黎諗藉口兜喇
咁都市閒情又真係幾高質

岩啊 睇胡慧中 好過睇班廢老

都市閒情已獲得高登資深會員腦魔認證
https://www.twitch.tv/videos/183162570

00:39:33:十九大冇乜好睇,通常都即刻轉台
00:39:43:市民知道咗呢啲嘢都冇意思,跟住做又無獎
00:39:55:施政報告直頭係廢,純綷交功課,做個樣俾你哋睇,市民有意見都唔會接受咖啦
00:40:32:施政報告唔會有特別嘅嘢幫助到
00:41:09:所以聽嚟都係白聽,CUT鬼咗個節目去啦,播嚟把鬼咩?播下都市閒情仲好啦 ,煮下咩餸...

廢青覺得十九大,施政報告無意義係好正常
https://www.twitch.tv/videos/183162570

00:39:33:十九大冇乜好睇,通常都即刻轉台
00:39:43:市民知道咗呢啲嘢都冇意思,跟住做又無獎
00:39:55:施政報告直頭係廢,純綷交功課,做個樣俾你哋睇,市民有意見都唔會接受咖啦
00:40:32:施政報告唔會有特別嘅嘢幫助到
00:41:09:所以聽嚟都係白聽,CUT鬼咗個節目去啦,播嚟把鬼咩?播下都市閒情仲好啦 ,煮下咩餸...

廢青覺得十九大,施政報告無意義係好正常

咁你覺得有咩意義,對我哋有咩好處?
播魚樂無窮都好過

盲反到講岩聽說話叫心虛

我地中國人乜乜乜。。。

到底你地呢d所謂本土派幾撚時先醒 唔係話你唔認中國人就唔係中國人架 腳踏實地諗下點令國際諗同港獨 而唔係成日係到打飛機 你地客觀咁自稱中國人就批鬥人 成班小學雞咁 頂你地唔撚順

五毛都當本土派
雜恥皇加冕典禮你識條春咩

btw,幾日前係北角地鐵站轉車見倒佢,真人又幾高喎衰鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞