點解Fred Perry咁貴?

192 回覆
223 Like 21 Dislike
fp d polo shirt cutting幾好,著左好似slim左咁,
hoodie都靚係有d貴。

上少少果位巴打做乜,貼比主觀到咁,
搵件款柒再加條大陸肥佬,無襯過,
再搵個fp model 成身襯過,咁樣黎比較

樓上果個都好啲,證明樣加身型,普通色都無問題
當然一件衫既價錢9成去左個牌子度,
為左個款好睇貴幾倍什至更貴都值既咪去買囉,
有人著幾十蚊一件polo shirt咪又係正正常常咁出街,
又唔會著得平就自卑啲

要平靚正有U記

要真正靚料有nike
Fred Perry 好正 wo
勁鐘意佢啲連身裙
Fred Perry 好正 wo
勁鐘意佢啲連身裙

好想買但減左都好貴
今日係街見到有個女仔著,d氣質出曬黎
英國好平。其實FP質地幾好。

利申 : 著過over 10件。

好?你認真?質地只係40S/1x2, 普通料黎

識FP主要生產商(係觀塘)
Fred perry的鞋唔錯,比較斯文,600幾
FP料好過Polo RL笑撚左
買Polo最垃圾果條line咪係囉 j crew都好過FP
仲有講classic幾時輪到FP
有條友話連登仔唔明英倫/日英風

普通布鞋咋喎

買Nike adidas仲舒服

普通布鞋咋喎

可能佢貪個logo
照完鏡就知應該買幾錢既衫著
好多ar叔着

普通布鞋咋喎

買Nike adidas仲舒服

9 唔搭8
所有mod仔同mod band 都一定會著fred perry
近年10年都興著adidas, 由其是manchester果邊

ben sherman, paul smith, ted baker呢啲都有出mod少少嘅款
但一定唔夠fred perry個地位咁大

質料嘅話. made in england其實都唔可以話好好
好似RL 質料都係好麻麻地, 大不如前
但個牌子本身就吸引到人買
Fred Perry = skinhead 罪犯
聽開英國band就自然會鐘意fred perry , ben sherman, clarks同dm呢堆牌子

要平靚正有U記

要真正靚料有nike

Nike靚料
笑而不語
是但買件平野重好 人柒穿咩都係柒
I.T $1199-1500件冷衫
fp 香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞