點解Fred Perry咁貴?

192 回覆
223 Like 21 Dislike
話同u 記一樣or 話一件basic polo 無design 果d人真係得啖笑。

係連燈講潮流同教阿伯用電腦一樣
唔貴呀。係香港鋪頭買就貴姐

有無巴打要呢件 棉質外套
全新size s $600 whatsapp 6642 4500
你的樣子如何
Fred Perry 即刻諗起Blur 個vocal Damon
Baleno
幾鍾意Fred Perry,有時啲款design幾靚
但啲料真係好差,好似同H&M差唔多咁
日版除外
質地起碼好過美國果堆POLO RL, TOMMY先

認同,質地好過好多大牌子
Uniqlo
睇你點襯囉,襯得柒就乜春都大陸架啦
質地起碼好過美國果堆POLO RL, TOMMY先

你一定冇買過RL
T 質料係靚D
買過件,但太貴喇,之後都冇買過
以前係英國outlet 買20磅兩件Polo
話同u 記一樣or 話一件basic polo 無design 果d人真係得啖笑。

係連燈講潮流同教阿伯用電腦一樣

阿伯係唔識,連登仔係以為自己潮爆其實係極井底。
你識毛咩。

同連登仔討論衣著品牌就等於同個唔用電腦既人討論邊隻system最好用
Fred perry fans
但係只買t-shirt,因為個款都唔錯
Polo得拼色,無設計可言,又貴,所以唔多買

d polo勁撚似大陸人好鐘意著個種
Fred perry fans
但係只買t-shirt,因為個款都唔錯
Polo得拼色,無設計可言,又貴,所以唔多買

d polo勁撚似大陸人好鐘意著個種

你個樣似大陸人就著咩都似大陸人架啦

有無巴打要呢件 棉質外套
全新size s $600 whatsapp 6642 4500

咁貴
我係日本outlet 買同一款300蚊
著完成個大陸佬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞