點解Fred Perry咁貴?

192 回覆
223 Like 21 Dislike
用圖片答你

如果連登仔覺得 Fred perry 同 baleno , 支那佬衫冇分別
呢啲真係基本審美能力都冇 跟本就唔同channel

Baleno, 支那佬

Fred perry

Baleno

用圖片答你

如果連登仔覺得 Fred perry 同 baleno , 支那佬衫冇分別

Baleno, 支那佬

Fred perry

秒殺連登仔。

俾個鬼佬同日本仔著圖一個件咪一樣型
咪篤串連登仔既玻璃心啦
baleno 唔係香港牌子咩?

fp d鞋好平
樓上啲死忠咁搞笑
要靚料就買RL, Brooks Brothers啦
仲有大撚把西裝牌子啲料都好靚
如果係要追求classic就應該買lacoste

Fp摸上手根本就同u記無乜分別
係都要搵咁多理由吹奏
樓上啲死忠咁搞笑
要靚料就買RL, Brooks Brothers啦
仲有大撚把西裝牌子啲料都好靚
如果係要追求classic就應該買lacoste

Fp摸上手根本就同u記無乜分別
係都要搵咁多理由吹奏

上手無分別? 你洗5-6次後再講啦。

Lacoste, 我同意係好野。
真係覺得佢logo 靚先買
佢隻淨色tee 都買左3件 (黑白灰)
冇幾多牌子可以一直賣同一款嘢而且保持長青永遠唔out,因為佢已經成為一種文化一種經典,Fred Perry就係其中一個
十幾年前興過一排又made in UK都值得買吓
而家Mic兼勁多阿叔大陸佬著不了
香港門市長年冇人,離執笠應該不遠了
Fred Perry 即刻諗起Blur 個vocal Damon

以前都係睇佢先識,九十年代喺新世界中心有得買,二百幾蚊件平過duty free polo,不過嗰時乏人問津
鍾意著fred perry鞋,香港一減價d鞋就好平

啲鞋硬撚過石頭
Fred Perry 即刻諗起Blur 個vocal Damon

以前都係睇佢先識,九十年代喺新世界中心有得買,二百幾蚊件平過duty free polo,不過嗰時乏人問津

真係著得幾型
冇幾多牌子可以一直賣同一款嘢而且保持長青永遠唔out,因為佢已經成為一種文化一種經典,Fred Perry就係其中一個

唔覺得FP係長青喎
用圖片答你

Baleno, 支那佬

Fred perry

Belano咁多款你揀件咁嘅樣
Bossini都砌低佢啦
你又係戇鳩嘅
用圖片答你

Baleno, 支那佬

Fred perry

你又係戇鳩嘅

仲要係比個大陸撚頭著住點比

唔覺得FP係長青喎

你可以唔覺嘅
用圖片答你

Baleno, 支那佬

Fred perry

你又係戇鳩嘅

仲要係比個大陸撚頭著住點比

張相個大陸佬陣蝗味出哂黎
著龍袍都顯得佢柒啦
樓上位人兄拎張咁既相做對比仲話人無品味
利申幾年前會買fred perry, polo同t都買過
質地真係唔係話特別好
唔係話差但唔值呢個價囉

唔覺得FP係長青喎

你可以唔覺嘅

你可以覺既

唔覺得FP係長青喎

你可以唔覺嘅

你可以覺既

咁打和啦,super!

呢件其實鬼佬著都柒柒地
Skinhead = 犯罪集團

有無巴打要呢件 棉質外套
全新size s $600 whatsapp 6642 4500

咁貴
我係日本outlet 買同一款300蚊

有無咁平呀?
你去邊個ourlet ?
上次去,見到件灰外套都要~$700 到,
係款幾靚。

神戶果個
買左件polo, 呢件同件厚褸,
件厚褸先係5XX
而家你呢件冷衫款薄褸賣600
講緊仲要係我3-4年前係outlet 賣
我都唔知你擺左幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞