[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (18)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
點解標題冇雙翔

係囉屌
19/10/2017 18:02
因交通意外,元朗公路往屯門方向近博愛醫院的部份行車線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在元朗往屯門方向的車龍龍尾已到加州花園。

現時上址交通非常擠塞。

屌你老母
點解標題冇雙翔

係囉屌

標題唔夠位
Btw番元朗嘅巴打加油,撞車位係入元朗慢線
Btw番元朗嘅巴打加油,撞車位係入元朗慢線
而家上水入元朗條路啲車蟻躝咁慢
點解標題冇雙翔

係囉屌

標題唔夠位

我一直以為老龍係龍翔
點解標題冇雙翔

係囉屌

標題唔夠位

我一直以為老龍係龍翔

老龍唔係龍翔咁係咩
點解標題冇雙翔

係囉屌

標題唔夠位

我一直以為老龍係龍翔

老龍唔係指龍翔咩
好彩今晚1930先翻天水圍
between,翻元朗師兄加油
今日龍腸出奇順
架巴士重要係空車
彌敦道近加士居道有巴士壞車
路面交通擠塞
勿坐260X 60X 98D 93K 69X 268X 269B 6C 6F 30X 234X 238X 41A 42A 35A 36B ...etc
路面交通擠塞
勿坐260X 60X 98D 93K 69X 268X 269B 6C 6F 30X 234X 238X 41A 42A 35A 36B ...etc

屌你老味係尖沙咀塞左9個字
路面交通擠塞

118 112 117 6 2 3C 1A 1 970 970X 971 102 270A 271 81C 287X 87D 281A
路面交通擠塞

屌你老味係尖沙咀塞左9個字

壞車無計啦
屌我5:30上260x,而家何壽基
路面交通擠塞

118 112 117 6 2 3C 1A 1 970 970X 971 102 270A 271 81C 287X 87D 281A

咁多巴士
19/10/2017 18:02
因交通意外,元朗公路往屯門方向近博愛醫院的部份行車線現已封閉。駕駛人士只可使用餘下行車線行車。

現時在元朗往屯門方向的車龍龍尾已到加州花園。

現時上址交通非常擠塞。

屌你老母

大欖merge 入去嗰邊好似ok
路面交通擠塞

咁多巴士

仲未係全部
屌你老母
上水攪咗成四個字都未上到粉嶺公路
風平浪靜我屌你老母
汀九好塞
汀九又做乜鳩啊
948等左9個字都上唔到
新巴食撚左幾架車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞