[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (18)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
坐成個鐘又返到屯門碼頭司機做咩

你應該係塞到新屯中個時就落車去i 大/豐景園轉bus

岩岩見到好多巴士返屯門碼頭
⼀⼁

大欖車龍直擊 0856

過咗 塞咗20mins
屯碼總站507月台同返學時間有得揮

兆禧返學時間先誇張

以前返學梗係去總站

今朝7半兆禧多人到 焗上614 轉
點知507 505跟本冇可能上到
最後上左751 而家先出到旺角
塞完大欖到西隧
⼀⼁

大欖車龍直擊 0856

巴打
岩岩出左隧道,架撞左既運鋼筋車拖左去避車處,應該會順返
btw, happy Black Friday

我都見到果架車 仲諗佢行車期間跌哂啲一枝枝會點
八點半上車,仲未塞到上屯門公路…平時呢個時間上至青馬
仲要上到屯公無巴士專線,今日一定遲大到

兆禧返學時間先誇張

以前返學梗係去總站

八半兆禧都仲係好多,企係月台好似coin dozer d 銀仔咁
7:50村巴開出
去到兆山見到塞車, 司機開頭唔知咩事等左兩分鐘就兜去內河碼頭上橋

冇左碼頭班辣殺私家車成個屯公都暢順左好多

兆禧返學時間先誇張

以前返學梗係去總站

八半兆禧都仲係好多,企係月台好似coin dozer d 銀仔咁

有得同學生妹迫車你地就開心啦
我坐59m家下去左龍鼓灘個邊

成個鐘先去到龍鼓灘
好彩行到去走左班969
已做懦夫

兆禧返學時間先誇張

以前返學梗係去總站

有得同學生妹迫車你地就開心啦

好想睇相 有畫面
屌你老母 去安定同市中心好心就咪撚搭507啦
老龍去荃灣塞爆
屌,塞完屯碼塞閪隧
⼀⼁

大欖車龍直擊 0856

巴打
岩岩出左隧道,架撞左既運鋼筋車拖左去避車處,應該會順返
btw, happy Black Friday

我都見到果架車 仲諗佢行車期間跌哂啲一枝枝會點

請參考死神來了2
西隧口有架960壞車

成個鐘先去到龍鼓灘

巴士唔同村巴
冇指示或者唔係封晒成條路都唔會諗兜路
美樂上59a
塞撚左一個鐘
都未上到屯公

成個鐘先去到龍鼓灘

其實差唔多1個鐘頭3個字
第一次坐到行呢邊 好新奇反正已經遲大到
兩個鐘由屯碼去到大圍 好撚快呀屌你老母
美樂上59a
塞撚左一個鐘
都未上到屯公

岩岩到左轉車站
懦鐵去到元朗,0854先碼頭開車
湖山轉入海皇個箋燈真係世界級
唔夠三架車行就轉返紅燈等多兩分鐘, 仲要冇警犬係到幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞