[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (18)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
各位ching塞車肚痛會點處理

屙落膠袋

瀨出黎成車一齊臭

司機有落

司機有落

司機:公路唔准落
岩岩取消左強風管制
14/10 特別交通消息@0635

由於強風關係,青嶼幹線已實施下列之臨時交通措施:

(i)青嶼幹線的中線封閉,只餘快線及慢線開放予車輛行駛。
(ii)容易被風吹倒的車輛(包括高度超1.6米的車輛及電單車)須改行青嶼幹線下層。
(iii)運載第一、二或五類危險貨品的車輛禁止使用青嶼幹線。
(iv)容易被風吹倒的車輛禁止使用馬灣路進出馬灣。

汀九橋已實施下列之臨時交通措施:
(i)汀九橋的中線封閉,只餘快線及慢線開放予車輛行駛。
(ii)容易被風吹倒的車輛(包括高度超過1.6米的車輛及電單車)禁止使用汀九橋:
a.受影響車輛如欲使用汀九橋前往機場及迪士尼須改行屯門公路、荃灣路、荃青交匯處、青荃路及青衣北岸公路。
b.受影響車輛如欲使用汀九橋來往屯門/元朗及九龍/沙田,須改行屯門公路及荃灣路。

唔識野,想問下點解係封中線?

陣風可以吹郁吹反架車,所以用中線去隔開兩車。
岩岩取消左強風管制

留名星期一再管過
你好似單車節咁成條汀九橋封撚咗佢都可能冇咁塞
14/10 特別交通消息@0635

由於強風關係,青嶼幹線已實施下列之臨時交通措施:

(i)青嶼幹線的中線封閉,只餘快線及慢線開放予車輛行駛。
(ii)容易被風吹倒的車輛(包括高度超1.6米的車輛及電單車)須改行青嶼幹線下層。
(iii)運載第一、二或五類危險貨品的車輛禁止使用青嶼幹線。
(iv)容易被風吹倒的車輛禁止使用馬灣路進出馬灣。

汀九橋已實施下列之臨時交通措施:
(i)汀九橋的中線封閉,只餘快線及慢線開放予車輛行駛。
(ii)容易被風吹倒的車輛(包括高度超過1.6米的車輛及電單車)禁止使用汀九橋:
a.受影響車輛如欲使用汀九橋前往機場及迪士尼須改行屯門公路、荃灣路、荃青交匯處、青荃路及青衣北岸公路。
b.受影響車輛如欲使用汀九橋來往屯門/元朗及九龍/沙田,須改行屯門公路及荃灣路。

唔識野,想問下點解係封中線?

陣風可以吹郁吹反架車,所以用中線去隔開兩車。

封中線有時會變撚咗的士狗跑道
汀九消化晒未

司機有落

你唔俾我落我就係度柯

司機有落

你唔俾我落我就係度柯

清客返廠清潔
對於個司機似福利多D

睇路啦

司機有落

你唔俾我落我就係度柯

清客返廠清潔
對於個司機似福利多D

哪兒來的屎啊.docx

睇路啦

清左場啦
好彩做儒夫

遲起身
8點起身 要10點去到銅鑼灣
得村巴趕到
答遲左一班(平日30分 今日坐50分)
唔塞會早3個字到
今日就 但如果坐30分個班應該都趕到
大㰖入元朗岩岩封快綫
深井例位又炒
聽朝青馬會唔會又強風管制?
A33 7:30要到機場

聽朝坐三望八喎

坐機鐵喇

坐機鐵喇

3號波都幾難唔強風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞