[涼薄嘅司機]屯公欖隧汀九老龍吐公西隧 塞撚夠未啊 (18)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
上車同個西裝友坐, 開勁大冷氣
一上車已經關左我果邊, 佢再開大番啲自己果邊果個
可以點做? 我已經著左外套
佢著住件老西+褸, 又唔除

叫佢除件褸你著
上車同個西裝友坐, 開勁大冷氣
一上車已經關左我果邊, 佢再開大番啲自己果邊果個
可以點做? 我已經著左外套
佢著住件老西+褸, 又唔除

叫佢除件褸你著

我前日先睇完醫生病完黎, 宜家又流晒鼻水
今日架962P好撚少人 好撚爽
個袋擺埋對面位
老龍又炒
的士撞私家車
老龍又炒
的士撞私家車
東行過左明愛位置
老龍又炒
的士撞私家車
東行過左明愛位置

的士狗係老龍炒左兩日
大欖順暢
1/. 早上指定時段禁止『大車、運輸車、建築車輛』行中線、快線;
2/. 早上指定時段『大車、運輸車、建築車輛』行駛大欖隧道平 $20元;
3/. 早上指定時段『私家車』行駛大欖隧道平 $14元;
4/. 早上指定時段行巴士線既『私家車』加罰款;
5/. 於屯門公路建造雙層公路;

以上建議亦適用於其他可行之公路上。
1/. 早上指定時段禁止『大車、運輸車、建築車輛』行中線、快線;
2/. 早上指定時段『大車、運輸車、建築車輛』行駛大欖隧道平 $20元;

會出事

直接D
引致交通意外的駕駛者監禁五年,終身釘牌

直接D
引致交通意外的駕駛者監禁五年,終身釘牌

因交通意外造成塞車
車龍每行車綫每公里罰款10000
Post (19)
https://lihkg.com/thread/440623/page/1

次次開定第二日就會爆大鑊
點解中午既屯公都可以慢駛
點解中午既屯公都可以慢駛

因為係屯公
因車輛故障,屯門公路往屯門公路方向近深井的中線現已封閉。
駕駛人士只可使用快線及慢線行車。
現時上址交通擠塞。
Post (19)
https://lihkg.com/thread/440623/page/1

聽日仲要happy Friday
Post (19)

都好多次開定先都幾日後先用到新post 搞到新post都唔知沉左去邊
Post (19)

都好多次開定先都幾日後先用到新post 搞到新post都唔知沉左去邊

我想呢世都唔塞車用唔到新post

唔識 double-deck highway 點用就唔好9up, 有10何幹線唔爭取十足十屯荃鐵路啲戇鳩

唔識 double-deck highway 點用就唔好9up, 有10何幹線唔爭取十足十屯荃鐵路啲孫大炮

[edit] 唔係擴闊加線就一定有用, 大埔公路沙田段擴闊係車流匯合分離斷續, 行車線數量唔統一搞到要cut線disrupt個 stable flow
黎啦⋯⋯黎啦

因交通意外,元朗公路往屯門方向近博愛醫院的部份行車線現已封閉。
駕駛人士只可使用餘下行車線行車。
現時上址交通擠塞。
老龍
黎啦⋯⋯黎啦

因交通意外,元朗公路往屯門方向近博愛醫院的部份行車線現已封閉。
駕駛人士只可使用餘下行車線行車。
現時上址交通擠塞。

塞到核爆
點解標題冇雙翔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞