發現男朋友對腳勁臭,應該點做好?

214 回覆
516 Like 24 Dislike
諗起廣志
佢好大腳汗?

買呢支噴鞋,應該work,萬0有
千祈唔好用止汗劑噴鞋,啲味混埋仲難頂

我都有買
不過我買萬寧自家岀既 差唔多效果又平好多
其實係咪佢唔小心將街邊水氹啲水踢左入腳
因為有細菌 焗住會好臭

同埋要著襪 都仲唔得嘅 買包鞋粉比佢 倒落隻鞋度
鞋同腳都拯救到 好似係
你塊閪臭個陣佢有無嫌棄你啊?死港女!少少事就嫌三嫌四 咁撚唔鐘意咪同佢分房囉
換鞋 勤換襪 滴露洗腳
臭你又奶
斬咗佢
鞋臭唔等於腳都臭ge
有冇聞下佢隻腳先?
分手啦,俾女朋友嫌臭都嬲
細個隻腳好臭好臭好撚臭
係廳除鞋房入面嘅老母都聞到
一黎細個成日偷雞唔著襪,第二係啲腳指𡁸一定要洗乾淨
老母細個果陣買過支嘢比我噴,好似止汗劑咁但個口係for 鞋用又涼浸浸
大個左著厚襪就無左陣味,一定要勤換襪
我阿哥經常著鞋唔著襪,有一排對腳好撚臭,之後我買咗支噴腳噴鞋嘅除臭噴霧俾佢,佢keep住每日著鞋前同除鞋後都噴鞋噴腳,腳臭嘅情況大大改善,就算唔著襪啲鞋都冇咁臭
咁正 我鐘意索條仔隻腳

你去旅行果到唔知會唔會有,
係香港見過有啲除鞋臭噴霧,
噴幾噴隔一陣就會無味。
坦白同佢講囉 你係佢女朋友嚟架嘛

尋晚我問點解間房有陣臭味,佢已經好尷尬咁自己衝左去沖涼 我諗佢好介意

咁沖完涼仲有無陣臭味

買呢支噴鞋,應該work,萬0有
千祈唔好用止汗劑噴鞋,啲味混埋仲難頂

我都有買
不過我買萬寧自家岀既 差唔多效果又平好多

樓主真係要買支試吓
都撚左佢
你男朋友隻腳有冇繭?仲有厚唔厚?
樓主男朋友甘大個人都唔正視自己問題真係好嘔心
有無巴打有腳臭問題?同埋係點解決?分享下

臭到咁就應該同佢正視問題, 去睇醫生
有可能係某d菌

一提起佢腳臭就嬲 點叫到佢睇醫生

戇撚鳩
自己問題人地提起重要嬲鳩人
你條仔食撚懵左?
呢啲野無話嫌唔嫌棄
2個人咁小事都唔敢講/接受唔到呢啲說話嘅
咁避忌咁介懷的話其實你地似朋友多過情侶

exact7ly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞