發現男朋友對腳勁臭,應該點做好?

214 回覆
516 Like 24 Dislike
用你個臭西凹往佢
聞多d就有抗體
第一次同男朋友去旅行,尋晚係酒店張床休息果陣聞到陣好濃烈嘅酸臭味,比我發現到陣味係由我男朋友對鞋傳出,我只不過拎起佢對鞋,果陣臭味已經直逼入我大腦,搞到我差d嘔左出嚟。
我同佢已經係分床訓,但陣味都傳到過嚟,成晚搞到我訓唔到。
今日完全無精神,究竟我應該點做好?
whatsapp問d朋友叫我偷偷地買支止汗劑噴佢對腳,但我又覺得好似當佢係曱甴咁
仲有三日,我應該點捱落去
(真係好臭,聞得太耐真係會暈暈地

我男朋友都有腳臭,好彩佢識得自動去洗腳,係對鞋噴除臭

絲打會唔會直接同佢講佢腳臭?

但通常佢自己聞到先,之後會大叫哇好臭
btw我係巴
試下同佢一齊敷足膜
去咗啲死皮
腳臭問題無咁嚴重
定期敷
敷多幾次同埋注意衛生就會好啲

多謝你,今晚買返去試下先

買腳趾襪 堅work!

其實仲有方法 例如死海礦物鹽啊 無患子植物香體磨砂霜 呢d 沖涼果陣捽下 長期用 會慢慢冇左陣味 加埋著腳趾襪 應該可以解決到
坦白同佢講囉 你係佢女朋友嚟架嘛

尋晚我問點解間房有陣臭味,佢已經好尷尬咁自己衝左去沖涼 我諗佢好介意

唔係咁講呀 係直接同佢講不如你注意下衛生 對大家都好 如果佢注意左都係咁可能係腳有病 咁就應該睇醫生 坦白講啦 如果咁都接受唔到女朋友咁講 咁第時嘅問題點解決
啱先同佢睇鞋話買對送比佢,佢話唔洗。
叫佢行多幾間睇下有無款啱,佢話係咪嫌佢腳臭
宜家一齊行但無野講

你咪答係 男女朋友都要有禁忌?

我有講 佢嬲左

咁係佢小器囉,既然你都咁坦誠

話佢腳臭
佢嬲乜鳩?
定係你隻腳其實仲臭過佢
佢先嬲

唔係就斬柒左佢對腳啦
腳臭=有菌
跟住遲下又灰甲又盛
宜家斬左就乜事都無

可能係我太急住想買對鞋比佢

on撚鳩
佢腳臭係必然?
乜撚野嫌嫌聲
依家你係想同佢解決呢個本身係問題既問題
你依家又唔係淨係屌鳩佢腳臭,叫佢死開
你直頭係想同佢一齊解決個問題
佢啲自尊會唔會高撚過頭?
俾著我就分手啦
直接講。 男女朋友洗咩咁監介
再共同去解決
認真 叫佢每次著鞋前灑d BB爽身粉落去
拎茶浸腳...
呢個堅有用
不過要keep 住一排先有改善
臭得過你個閪?
其實有辟味既腳粉
諗起廣志
sale佢用義肢
利申,唔知自己臭唔臭,但一返屋企一定即刻洗腳洗襪,不過去人地屋企就冇計
叫你男朋友幫你含撚口爆當補數
分手, 完
仆你個街死八婆
竟然夠膽開post話我?
今晚要你同我奶腳指 奶到唔臭先準停呀
放幾個茶包落鞋
然後叫你男友洗腳
腳臭都唔攪 連人都不如
仲未有男朋友視覺出黎

第一次同女朋友去旅行...
小弟不才,求高手繼續

第一次同女朋友去旅行,尋晚係酒店張床休息果陣聞到陣好濃烈嘅酸臭味,比我發現到陣味係由我女朋友個閪傳出,我只不過拎起佢條底,果陣臭味已經直逼入我大腦,搞到我差d嘔左出嚟。
我同佢已經係分床訓,但陣味都傳到過嚟,成晚搞到我訓唔到。
今日完全無精神,究竟我應該點做好?
whatsapp問d朋友叫我偷偷地買包臭丸塞落佢個閪度,但我又覺得好似當佢係填鴨咁。
仲有三日,我應該點捱落去
(真係好臭,聞得太耐真係會暈暈地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞