[MOOMOO]MAMAMOO討論區[4] 絕不放手,我哋一定會再次見面架!!!

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
我~係~玟~星~
我~係~玟~星~

佢喺piano man rap中間自介嗰段都嗌自己做玟星 勁得意
合照係fb出左啦

300個fans得50個男飯左右 82都冇

話說 呢種合照福利……
有得合照係開心 但咁樣俾人公開法真係

其實其他人睇相只係想睇佢地4個根本唔會望後面d人 係自己都喺張相入面先會特別留意 唔使擔心

如果有得用手機自拍合照就好啦
利申 當初唔知頭唔知路真係有ff過

睇自己個張 真係冇留意其他人 只係見到自己同佢地4個

企正佢地後面既話一定cut出黎

Yes 攞黎做icon
The 2017 MTV EMAs revealed their nominees for this years Best Korea Act! 🎉Congratulation to all the nominees~ #MTVEMA @MTVEMA

Vote for @RBW_MAMAMOO for MTV EMA's Best Korea Act👉 mtvema.com/ko-kr/artists/…

Simply click on the '투표'/'재투표' button (& repeat this 24/7) #마마무

輝人

終於

終於

人地大合照清到...香港就...
原來日月交換睡衣著
難怪星會著睡裙

香港連照都...

香港連照都...

香港連照都...

得啖笑
原來日月交換睡衣著
難怪星會著睡裙

重要星期一派完即影即有呢兩日就喺fan cafe up番d證據
擺明特登話畀人知佢地交換睡衣著
食狗糧食到飽
原來日月交換睡衣著
難怪星會著睡裙

重要星期一派完即影即有呢兩日就喺fan cafe up番d證據
食狗糧食到飽

由其星偷拍solar訓左個樣 sweet到爆 男友視角
除左音響外, 冇野好過台場
原來日月交換睡衣著
難怪星會著睡裙

食狗糧食到飽

跟住係咪solar自己up相
原來日月交換睡衣著
難怪星會著睡裙

食狗糧食到飽

係阿 自己up上去話自己大意比星偷影左
原來日月交換睡衣著
難怪星會著睡裙

食狗糧食到飽

係阿 自己up上去話自己大意比星偷影左

星著睡裙
https://www.youtube.com/watch?v=bJHZ6pNCEhM
171001 MAMAMOO Purple Party in Taiwan 應援影片
https://www.youtube.com/watch?v=pj5zLSX8OII
輝人 yellow OST shadow出左啦
https://www.youtube.com/watch?v=pj5zLSX8OII
輝人 yellow OST shadow出左啦

輝狗把聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞