[MOOMOO]MAMAMOO討論區[4] 絕不放手,我哋一定會再次見面架!!!

1001 回覆
22 Like 11 Dislike
淨係記得同華沙high five佢講多謝
之後個腦空白左唔記得佢地三個講咩
我周圍啲女飯好癲
邊條粉皮著古天奴自己認左去
掂我個星星

我嗰邊啲女飯見到抽中佢之後全部吓咗聲

上台玩個陣我地特登係咁比交叉個啊叔 總之贏既唔係男人就得

期實我就係你地口中嘅呀叔
年紀大少少唔好針對我
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦
輝人望落好攰,solar唱功真係超級勁
華莎互動最多
星真係正到

臨尾拍手都仲好好笑容講多謝
Mamamoo世界級
女飯應援到軍隊咁款

依家post大家都讚過 啲女飯真係好癲

我前面有幾個男飯都幾落力架 表揚下
不過同女飯係有一段距離
淨係記得同華沙high five佢講多謝
之後個腦空白左唔記得佢地三個講咩

真係拍完第一個就個腦就白咗呆咗
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦

攬玟星呀啦
星星講自己個名果陣q到呢 我係玟~星!

重有輝人 係呀係呀
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦

攬玟星呀啦

星星搭你肩頭呀啦
星星講自己個名果陣q到呢 我係玟~星!

重有輝人 係呀係呀

我聽到我係廢人
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦

攬玟星呀啦

星星搭你肩頭呀啦

亨仔希望你收收皮

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦

攬玟星呀啦

星星搭你肩頭呀啦

其實 uncle 你 係同你個女黎架咋 ?

Btw 我地都係講下笑,無針對你既意思

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦

攬玟星呀啦

星星搭你肩頭呀啦

大家都太羨慕你
記住三日唔准沖涼呀

ching原來係你

ching原來係你

唔好相認

原來是你地呀巴打們

年紀大少少唔好針對我

唔好唔開心啦

攬玟星呀啦

星星搭你肩頭呀啦

大家都太羨慕你
記住三日唔准沖涼呀

佢坐我隔黎 咪信佢鳩up
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

大叔飯 x 2
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

大叔飯 x 2

大叔唔使斬咩 係男性都要斬
掂我個星星

年紀大少少唔好針對我

大叔飯 x 2

大叔唔使斬咩 係男性都要斬

對住尼D行為 係殺無赦
依家番到屋企終於可以發表下今日既後記
首先 mamamoo世界級
好彩因爲今日先拎到飛就早啲去拎
原來粉絲福利係咁抽 好彩都中左合照
未出場果時播mv聽到啲應援聲咁細仲以為遲啲都係咁
點知一出場全部人都好瘋狂 同埋估唔到咁多人都識嗌
唔知係咪上youtube聽得live多 覺得佢地唱live好唔真實 但都好正
輝人:係啊係啊 笑死我
好羨慕上台玩遊戲既人 有得玩有得傾計有得身體接觸有得影相 這些機會
好彩坐左手邊r行都唔算話乜都睇唔到
同埋要讚既係保安好嚴 唔會全部手機/相機海
最得high five果到唔知係咪太緊張 依家已經唔記得哂個場景 近睇佢地四隻都好細粒
到影相果到 仲以為可以自己簡位同埋搭下膊頭 點知 不過都算 照相仲快過high five 好彩可以企星同容仙後面
經過今日之後發現自己真係越黎越鐘意佢地 尤其係星星同惠真
睇片果時已經覺得星好型 睇完live之後就入左坑
惠真真係對fans好好 同埋好靚
已經決定左再有fan meeting moosical 無論係邊都會去睇

已經決定左再有fan meeting moosical 無論係邊都會去睇

重點
moosical係目標
fm都係差好遠 唱得太少歌
好唔夠喉
唉因爲機場件事港木喺眾多ig fansites畀其他moomoo狂插
真係好羞家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞