如果佢對你有意思會有咩signal?(26)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
之前同個新識既女仔wtsapp左1個月,佢次次都隔好耐先覆我(佢講過自己本身係咁既人),之後停左wtsapp兩個星期,上個星期無啦啦覆我ig story,講講下我問佢呢排點啊,佢話無野做等我約,之後約左佢今個星期出街,想問下點睇,覺得成件事好騎呢

唔騎呢
可能中途有其他仔仔 咪無搵你
不過約左岀黎咪睇下點

佢應該係單身既,但係真係好奇怪,之前wtsapp已經成日隔好耐先覆,就算ig出幾個story都唔覆我,雖然佢之前真係比我睇過wtsapp全部都係unread message,依家約食飯都冇用番wtsapp約,直接用ig傾

wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

所以我覺得好奇怪,之前沉左底幾星期無搵到對方,幾日內突然又可以約到中秋出街
訓先

早抖

訓先

早抖

之前同個新識既女仔wtsapp左1個月,佢次次都隔好耐先覆我(佢講過自己本身係咁既人),之後停左wtsapp兩個星期,上個星期無啦啦覆我ig story,講講下我問佢呢排點啊,佢話無野做等我約,之後約左佢今個星期出街,想問下點睇,覺得成件事好騎呢

唔騎呢
不過約左岀黎咪睇下點

佢應該係單身既,但係真係好奇怪,之前wtsapp已經成日隔好耐先覆,就算ig出幾個story都唔覆我,雖然佢之前真係比我睇過wtsapp全部都係unread message,依家約食飯都冇用番wtsapp約,直接用ig傾

wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

所以我覺得好奇怪,之前沉左底幾星期無搵到對方,幾日內突然又可以約到中秋出街

切勿ff過多
平常心
訓先

早抖

係呀 巴打加油
約第三次 有信心就拖佢手啦
如果搭車挨住我係咪姐係有意思

未必

如果佢主動send左啲我地嘅合照呢

send返比你定點先

send 番比我

sd番d合照俾你都ff? [/quote]
send返合照好正常啫 你同朋友食飯影相都會send返俾人啦下話
諗太多啦清

我唔知喎

未必

send返比你定點先

send 番比我

sd番d合照俾你都ff?

send返合照好正常啫 你同朋友食飯影相都會send返俾人啦下話
諗太多啦清[/quote]
我會唔會好多人ff我?

未必

send返比你定點先

send 番比我

sd番d合照俾你都ff? [/quote]
sorry ching a0毒撚

我唔知喎

未必

send返比你定點先

send 番比我

sorry ching a0毒撚[/quote]
你唔通sd番合照俾個兄弟
你又中意個兄弟咩
巴打

我唔知喎

空姐

我唔知喎

未必

send返比你定點先

send 番比我

你又中意個兄弟咩
巴打 [/quote]
呢個例子 10/10
訓先

早抖

係呀 巴打加油
約第三次 有信心就拖佢手啦

唔騎呢
不過約左岀黎咪睇下點

wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

切勿ff過多
平常心

I know
但係做唔到

send返比你定點先

send 番比我

你又中意個兄弟咩
巴打

呢個例子 10/10[/quote]

thx

我唔知喎

唔騎呢
不過約左岀黎咪睇下點

wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

切勿ff過多
平常心

I know
但係做唔到

本身有無約過岀黎?

我唔知喎

我唔知喎

空姐

我唔知喎

地勤

我唔知喎

空姐

wts 都唔睇
btw 食左飯先囉
多個fd子

切勿ff過多
平常心

I know
但係做唔到

本身有無約過岀黎?

第一次,之前諗住約但係冇約出嚟,佢今次講到咁好難唔約 之前d ex比signal我我先主動approach,呢個真係睇唔透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞